Mokslo metų pradžia Čikagos lituanistinėje mokykloje

  

  Gamtos laikrodis nepaliaujamai sukasi. Nepaisant jokių virusų į žemę atkeliavo rugsėjis, o kartu ir nauji mokslo metai. Su jauduliu ir nerimu širdyje jau vasaros viduryje pradėjome jiems ruoštis. Sekėme valstijos gaires, derinome mūsų mokyklos darbo planą. Mokinių tėvelių paskatinti rugsėjo 12 dieną atvėrėme duris. Nors rudeniškas lietus neleido švente pasidžiaugti kiemelyje, erdvios Jaunimo Centro patalpos sutalpino visus po stogu. Skambant smagiai muzikai į salę įžygiavo dešimtokų vedami pirmokėliai. Mokyklos direktorė V. Rupšienė visus supažindino su naujienomis ir taisyklėmis. Su didžiausiu džiaugsmu įteikėme diplomus ir užrišome juostas 28-tos laidos abiturientams, nes praeitus mokslo metus pabaigę nuotoliniu būdu, to padaryti negalėjome.  

  Susikaupę rimtam darbui mokytojai su savo klasių mokinukais pradėjo naujus mokslo metus, o tėveliai bendrame susirinkime dar aptarė, išsiaiškino ir pasitikslino visų saugumo priemonių svarbą.  

  Labai džiaugiamės, kad mus vienija tikėjimas ir pasitikėjimas. Mokykla – tai antrieji namai, todėl norime, kad jie būtų saugūs ir juose visiems būtų smagu. 

  Erdvios mūsų patalpos leidžia pakviesti dar keletą vaikučių į mūsų mokyklą. Dėl išsamesnės informacijos skambinti mokyklos direktorei arba tiesiog atvykti į mokyklą.  

    Saugių ir smagių mokslo metų! 

                                            Direktorės pavaduotoja Vilma Poliuvienė 

  









Comments

popular

Dėl saugumo atšauktas dar vienas renginys Čikagos apylinkėse

Evanston įsigaliojo plastikinių maišelių draudimas

Tokios tokelės (181) Įvairenybės