Tokios tokelės (19-230) Mišrainė




                         Flag of Ukraine                Lithuania           

Geltona, žalia ir raudona, tai mūs trispalvė vėliava.

Po ja stovėti mums malonu, joje tėvynė Lietuva.

Šlovė ir garbė ukrainiečiams kovojantiems už išlikimą su maskoliškuoju pasauliniu teroristu!

Tokie pat linkėjimai ir Izraelio kariams be pasigailėjimo naikinantiems Hamas teroristus, kad po karo kaimynai teigiamai atsilieptų apie Izraelio karius atnešusius taiką ne tik Izraelyje bet ir ramybę regione. Tiek ukrainiečiams, tiek izraelitams linkiu, kad visuomet jūsų laisvės kovose                         

Dievas būtų su Jumis. Mirtis okupantams ir teroristams.


Prieš ilgą laiką rašėme, kartojome, jog 2020 prezidentinių rinkimų duomenys buvo suklastoti ir turime vogtų balsų prezidentą. Dabar, turint nešvariai paskelbtus kai kurių valstijų duomenis, aiškėja, kad laimėtojas buvo 45as prezidentas Trump. Nesuprantu, kaip gali didžiuotis demokratų partija prileidusi tokį nesąžiningumą saviškių tarpe priduodant Kongresui suklastotus duomenis. Demokratai dar bando kalbėti apie demokratiją Amerikoje. Demokratiją supraskime jų sąlygomis. Yra labai garbinga pralaimėti sąžiningus rinkimus, be suktybių. Dokumentų klastojimas rodo jų silpnybę piliečių tarpe. Taip Amerikos demokratija buvusi net pasaulio pažiba, tapo pačių demokratų suktybėmis sunaikinta. Demokratų partijos tikslas, nors ir ant griuvėsių, bet valdžioje. Šis, vogtų balsų prezidentas atidarė Amerikos pietinę sieną nelegalams, paplitusiems po visą kraštą ir gyvenant vargingą gyvenimą, matant amerikiečių prabangą, pasidavėi nusikaltimams. Labai paplito vagystės parduotuvėse. Juk jie irgi yra žmonės, matydami ir norėdami turėti daugiau. Jų išlaikymui lėšų nėra. Amerika ir be nelegalų išlaiko didžiausią armiją dykaduonių tinginių savų piliečių. Demokratų partijai žaidžiant tokį nesąžiningą žaidimą, jie papiktina rinkėjus, kurie stengiasi savo balsus atiduoti demokratų opozicijai.


Ar pasisektų prezidentui Trump atstatyti .A.G.A. šioje sunaikintoje demokratijoje? Tam tikslui reikalinga būtų ir sąžiningų demokratų parama. O tų sąžiningų demokratų yra pakankamai. Reikia tik leisti jiems pasirodyti.


JAV Aukščiausias Teismas dabartiniu laiku narplioja prezidento neliečiamumo bylą. Prezidentas Trump yra pareiškęs, kad prezidentas be neliečiamumo yra tik eilinis pilietis. Neužmirškime, jog esamas ir buvę JAV prezidentai yra žinomi valstybinių paslapčių saugotojai. Dar nei vienas JAV prezidentas tas paslaptis nėra pardavęs bet kokiai užsienio valstybei. Nepardavė jų nei prezidentas Trump. 


JAV Atstovų rūmai pravedė Ukrainai 61 milijardą dolerių. Laukiame Senato patvirtinimo. Ukrainiečiai kariauja, jiems reikalinga greita pagalba. Be pristatytų ginklų ukrainiečių gretos neatlaikys. Reikia pasitikėti technika. Bet kur ta technika? Posėdžių salėse?


Prasidėjus Žiemos Karui 1939 metais, vienas suomių karininkas pareiškė: „Mes esame tokia maža šalis o jų yra tiek daug, kur mes juos visus pakasime?“ Karui pasibaigus vienas rusų karys pareiškė: „kad mes užėmėme vos pakankamai žemės savo karių palaidojimui“. Panaši padėtis susidarė ir Ukrainos apsigynimo kare.


Ne vienas Amerikos universitetų studentų pasidavė stipriai stiprių agitatorių propagandai. Išaiškinta, kad protestuojančių prieš Izraelio – Hamas karą, studentų tarpe yra profesionalūs agitatoriai sugebantys suvedžioti studentus. New Yrko Colombia universiteto studentai bei agitatoriai per jėgą įsiveržę į administracijos pastatą jį okupavo įrodydami savo gebėjimus naikinti turtą. Tvarką atstatė policija didelį jų skaičių areštuodami.


North Carolina universiteto studentai nuvertė universiteto ribose iškeltą Amerikos vėliavą, kurią tuojau pat universiteto kancleris, saugomas policijos, ją atstatė pareikšdamas, kad ta vėliava ten iškilmingai plasnojo praeityje,iškilmingai plazmos ir ateityje.


Čikagos universitetas netoleruoja ta jokių demonstracijų universiteto ribose. 


Pastebima, kad daugelyje universitetų fakultetų personalas eina kartu su protestantais, kurie tikriausiai net nežino demonstravimo pagrindų, kodėl, kaip ir už ką. Šie studentai, kurių ne vienas bus išmesti iš universitetų, gal net su šluota dirbti niekur nebus priimti. Ir tai dėka kairiųjų pažiūrų dėstytojams ir universitetų vadovybėms. Tai tokia sukairėjusi atžala pasiruošusi ateityje valdyti Ameriką, pilni baimės konfrontacijai su priešu. Žydų tautybės studentai nukenčia labiausiai. Diskriminacija ne demokratinis principas. Tvarka privalo būti atstatyta. Čia ne Rusija.


 Galime sulaukti daugiau triukšmo, kai studentai pagarsėję turto naikinimu bus metami lauk iš universitetų. Yra nustatyta universitetų disciplina, jos reikia laikytis, mokintis o ne demonstruoti. Kairiosios pažiūros neprivalo būti toleruojamos.


JAV Atstovų Rūmai pravedė įstatymo projektą draudžiantį antisemitizmą ir Izraelio niekinimą. Reikia laukti Senato patvirtinimo ir kai prezidentas pasirašys, taps įstatymu. Tvarka privaloma. Neklaužados, kur jie bebūtų, nepatenkinti tokiu įstatymu. Jiems priimtinas tiktai vienašališkas įstatymas. Tokių įstatymų jie gali vykti ieškoti ir rasti Rusijoje.


Rusija, Rusija, ji nesikeičia niekuomet. Kokia ji buvo valdant komunistams, dabar valdant jų atžalom tapusiems valstybiniais mafijozais iš skurdo liūno neišsikapanoja, išskyrus didžiųjų miestų oligarchiją. Eiliniai piliečiai gyvena žemžmogių (subhuman) paprastą gyvenimą atsilikę nuo kultūros ir kitų higienos privalumų. Gyventi galima, ir jis gyvenamas, ypač provincijose. Bet, valdžios pareigūnai, tikri parazitai, neleidžia kaimynams ramiai gyventi. Rusų valdžia užsimanė eterio bangų trukdymais gąsdinti Estijos Tartu oro uosto skrydžius. Aišku, be pasisekimo, nes naudojamas pakaitalas. Tai tik tiek apie gerus rytų kaimynus. Ar gali rusai tai vadinti antinacistine kova? Priklauso nuo vėjo krypties Kremliuje.


Amerikoje visų dėmesys skiriamas studentų neramumams stebėti ir prezidento Trump begėdiški teismai. Tuose teismuose visi teisūs, kaltų nėra. Nelabai. Tuose teismuose veikia iš Rusijos importuotas pavyzdys „duokit žmogų, straipsnį pritaikinsim“. Sunku stebėti Amerikos teisės nukritimą iki rusiškos, kuri neprilygsta jokiai žmogaus rasei. Juoksis tas kuris juoksis paskutinis.


Policininko Huesca laidotuvėse pastebėta nesantaika tarp piliečių ir valdžios. Nušauto policininko artimieji pageidavo, kad laidotuvėse nedalyvautų nei miesto meras nei valstijos gubernatorius. Meras, vėliau pareiškė užuojautą ir atsiprašė.


Šiemet gegužės 6ji minima kaip Holocaust diena. Anoms Holocaust liepsnoms siaučiant buvo nužudyti, nepadarę jokio nusikaltimo, 6 milijonai Europos žydų. Tai nacizmo žemiausio laipsnio nusikaltimas žmonijai. Prisidėkime ir mes, kartu su viso pasaulio žydais, paminėti šią žmonijos tragediją. Lai Dovydo žvaigždė būna kelrodis žydams gyviems bei nužudytiems/nukankintiems Holocausto liepsnose,  ir lai ji jiems šviečia per amžius.

 2024-05-09




Comments

popular

Dėl saugumo atšauktas dar vienas renginys Čikagos apylinkėse

Evanston įsigaliojo plastikinių maišelių draudimas

Mackinac Island pripažintas vienu gražiausių miestų Amerikoje