Tokios tokelės (17-228) Mišrainė



                         Flag of Ukraine                Lithuania           

Geltona, žalia ir raudona, tai mūs trispalvė vėliava.

Po ja stovėti mums malonu, joje tėvynė Lietuva.

Šlovė ir garbė ukrainiečiams kovojantiems už išlikimą su maskoliškuoju pasauliniu teroristu!

Tokie pat linkėjimai ir Izraelio kariams be pasigailėjimo naikinantiems Hamas teroristus, kad po karo kaimynai teigiamai atsilieptų apie Izraelio karius atnešusius taiką ne tik Izraelyje bet ir ramybę regione. Tiek ukrainiečiams, tiek izraelitams linkiu, kad visuomet jūsų laisvės kovose                         

Dievas būtų su Jumis. Mirtis okupantams ir teroristams.


Ukrainos šansai vis menkesni, V. Putinas – arčiau savo tikslo nei bet kada, taip rašo media. Kad Putinas arčiau savo tikslo užimti Ukrainą reikia sutikti, bet kalbėti apie būsimą Ukrainos užėmimą kalbėti negalime. Nors vakarų valstybių didieji kalba apie paramą Ukrainai, bet ji labai vėluoja. Jie visi (svoločina) galvoja, kad savo kalbomis suvarys Rusijos mešką atgal į jos urvą. Reikėtų palinkėti jiems sėkmės. Ar daug pritarimo gavo Prancūzijos prezidentas norėdamas pasiųsti vakarų kariuomenės dalinių į Ukrainą? Vakarų vienybė ir jos neribota parama Ukrainai sutramdytų Putiną. Visi vakarai bijo Rusijos, išskyrus Ukrainą. Kai rusai visa jėga belsis į jų duris, tuomet kalbėti ir veikti bus jau per vėlu. Kalbos, nors ir garsios turiniu, Putiną negąsdina. Rusai niekuomet nemėgo ir nenori nieko girdėti apie vakarų vienybę. Jie ją stengiasi skaldyti įvairiais būdais ir gražiais, niekuomet ne vykdomais pažadais. Washingtonas taip pat iškėkęs rankas, nenordamas konflikto su Rusija, pasiduoda. Tokia maskoliaus savybė.


Nesuprantama Washingtono elgsena Izraelio atžvilgiu. Washingtonas visą laiką kalbose pabrėždavo, kad neleis arabų pasauliui sunaikinti Izraelį. Dabar, kuomet žydai ruošia atsaką Iranui už Izraelio bombardavimą, Amerikos prezidentas neleidžia bombarduoti Iraną. Žydai neklauso. Amerikos prezidentas, sunaikinęs savo valstybę, nesugebėdamas apsaugoti pietinę sieną, pasitraukė iš pasaulio vadovavimo arenos (dėl baimės ir žioplumo), nenorėdamas konflikto su Rusija, leidžia rusams talžyti Ukrainą, o Iranui talžyti Izraelį. Izraelis kovoja, kaip ir Ukraina, už išlikimą nuo užpuolusių priešų, o Amerikos prezidentas, laikydamas Izraelį už pavadžio, o Ukrainai neduodant ginklų, „tikriausiai“ tai daro ne veltui. Jis praeityje yra pasižymėjęs korupcija, gal dabar jam yra geresnė proga pasipelnymui?


Iranas yra garsus ginklų šelpimu įvairiems teroristų būriams kurie tuos ginklus naudoja prieš Izraelį. Izraelis dar tebekovoja su Hamas teroristų likučiais pietinėje Gazoje. Hezbollah teroristai Irakiečių duotais ginklais apšaudo šiaurinę Izraelio regioną, už ką žydai sunaikino Sirijoje Irano ambasadą su jame esančiais aukšto karinio laipsnio asmenimis, dėl ko Iranas yra įtūžęs ant žydų. Manau, Iranas Izraelio apšaudymu nieko nelaimėjo, bet užsitarnavo dar didesnę žydų neapykantą. Žydai dėjo, žydai dės, kol Iranas išsikvėps. Kai Iranas išsikvėps, žydai ims ir dar pridės. Su žydais galima bendrauti, pajuokauti, tik ne raketomis užgaulioti  juos. Juk Iranas šelpia įvairias jūrų piratų nusikaltėlių grupes kurios apiplėšia neginkluotus laivus Persijos įlankoje ir Hormūzo sąsiauryje, kurį savinasi Iranas. Piratai teroristai yra gaudom iri šaudomi, bet savo veiklą tęsia. Amerikiečių ir anglų laivynai padėtį kontroliuoja skelbdami mirtį piratams teroristams. Įtampa tame regione dideliame pavojuje. Nejaugi nesantaiką kelianti valstybė turi teisę laimėti? Paklauskime žydų.


Georgia valstijos prokurorė Fani Willis nepasiduoda. Teisėjas vengia ją nušalinti nuo Trumpo bylos. Vengia, nes artinasi teisėjų rinkimai toje valstijoje. Jam reikalingi balsai, juodaodžių balsai, o prokurorė yra juodaodė. Baltas prokuroras seniai būtų buvęs sutvarkytas, o su juodaodžiais reikia skaitytis. Lygios teisės. Tuo istorija nesibaigia. Įsikišo aukštesnės teisėsaugos instancijos. Už savo ir jos numylėtinio padarytus nusižengimus išlaidžiaujant tyrimo darbui skirtas lėšas tyrimo neatlikus, ir prisimelavusi iki ausų, paglostymo nesusilauks. Tai neleistina korupcija. 


Kriminaliniai nusikaltėliai turi užėmę didžiuosius Amerikos miestu ir laisvai nebaudžiamai karaliauja juose. Kol atvyksta policija, nusikaltėlių nei kvapo nebėra likę. Toks nusikaltimo gaujų siautėjimas labai ryškus Čikagoje. Asmenys surišti su teisėsauga posėdžiauja, o nusikaltėliai net dienos metu užpuldinėja ir apiplėšia žmones, nušaudami net ir vaikus. Čikaga pasižymi, jeigu jau prie kurio nors namo pamatysime užrašą „Don‘t shoot. Kids at play“. Klausimas, ar tie nusikaltėliai bent sugeba nors tiek skaityti? Žinome, jog Amerikoje veikia valdžia šių paskirčių: Įstatymų leidėjai; vykdomoji valdžia; prižiūrimoji valdžia, ir niekur neminima ginkluotų piliečių valdžia. Ši pastaroji, praradusi bent kokią valdžios ir gal, juodaodžių toleranciją, gali paskelbti net pilietinį karą. Pasekmės būtų žiaurios. Labiausiai nukentėtų nusikaltėliai ir jų užtarėjai. Bet švara ir saugumas būtų atstatyti.


Dever, Co. miesto meras nubraukė 6 milijonus nuo policijos biudžeto nelegalų išlaikymui. Vyksta nepasitenkinimai mero elgesiu. Tennesee valstija priėmė istorinį sprendimą, leisti mokytojams turėti ir nešiotis ginklą. Aišku, bus reikalaujama saugumo apmokymų. Manau netoli ta diena, kai mėlynųjų valstijos leis ir eiliniams piliečiams nešiotis ginklus ir juos naudoti pagal reikalą, apsisaugant nuo nevidonų. Arba dar geriau, piliečiai, ypač Čikagos mieste gali rimtai susirūpinti ir pareikalauti savo atstovų oldermenų atšaukti bet kokius ginklų draudimus ir leisti laisvai nešioti ir rodyti ginklus. Reikalui esant juos protingai panaudoti apsigynimui. Apsigynimo atveju, piliečiai privalo būti apsaugoti nuo nesąžiningų prokurorų, nes dabar užpuolikas ar plėšikas yra teisus, o nukentėjęs, nors ir be nykščio žymens, nukeliavo ir tapo priimtas lavoninėje.


Demokratai valdžioje labai stengiasi varžyti ginklus, bet pakeisti antrąjį Konstitucijos papildymą, nesiseka. Čikagoje šaukiama atrišti policijai rankas. Meras apie tai net negalvoja. Vyksta įvairūs teisėsaugos posėdžiavimai, žmonių protestai gatvėse, neturintys jokio poveikio. Kas daro didžiausius nusikaltimus Čikagoje? Kas duos leidimą iššaudyti juodąją rasę? Geriau drausti ginklus ir toleruoti kriminalinių nusikaltėlių užmačias.


Prezidentas Biden savo kalboje Philadelphijoje labai užgavo amerikiečiams tiesiog šventus žodžius juos  ir jų mintį iškraipydamas. Jis nemokšiškai prasitarė, kad per 2024 metų rinkimus amerikiečiai rinktųsi laisvę vietoje demokratijos. Ne. Amerikiečiai nori ir laisvės ir demokratijos. DEMORATIJA YRA LAISVĖ. Jeigu Bidenas negali suteikti amerikiečiams jiems Konstitucijos pripažintas teises, laisvę ir demokratiją, jis nevertas tapti 47ju Amerikos prezidentu.


Šį kartą teisėjai, JAV Senatas, kaip ir buvo laukiama, Atstovų Rūmų pateiktą kaltinimo medžiagą dėl vyriausybės atstovo Mayorkas, atmetė. Bet prezidentas Trump begėdiškai demokratų persunktuose teismuose tampomas žiauriau nei koks galvažudys, kuris įstatymais yra labiau apsaugotas nei prezidentas Trump. Tie teismai vadovaujasi sava demokratija, kuriems demokratija ir laisvė nesuderinami dalykai. Prezidentas Trump kenčia įvairius demokratų įžeidimus bei pažeminimus kokių teismuose nepatiria net žmogžudžiai. Demokratai valdžioje, o prezidentas Trump yra respublikonas. Visi yra užmiršę, jog lazda turi du galus. 




 2024-04-25



Comments

popular

Dėl saugumo atšauktas dar vienas renginys Čikagos apylinkėse

Evanston įsigaliojo plastikinių maišelių draudimas

Mackinac Island pripažintas vienu gražiausių miestų Amerikoje