„New York Times“ paskelbė geriausius Čikagos restoranus

Antradienį laikraščio „The New York Times“ paskelbtame sąraše – 25 geriausi Čikagos restoranai. Sąrašas – laikraščio serijos „Kur valgyti“, kurioje pristatomi leidinio redaktorių mėgstamiausi restoranai visos šalies miestuose, dalis. Sąraše restoranai nereitinguoti, jie išdėstyti abėcėlės tvarka. Pirmasis sąraše esantis restoranas yra „Akahoski Ramen“, atidarytas 2023 m. lapkritį Logan Square rajone. Į sąrašą taip pat pateko vieninteliai du Čikagos restoranai, neseniai patekę į „Esquire“ 2023 m. geriausių naujų restoranų Amerikoje sąrašą: River North rajono baskų restoranas „Asador Bastian“ ir Avondale rajono „Warlord“. Į NYT sąrašą pateko keli „Michelin“ restoranai: „Ever“, esantis Fulton Market, „Oriole“, esantis West Loop, „Boka“, esantis Old Town, „Avec“, esantis West Loop ir River North, ir „The Duck Inn“, esantis Bridgeport. Į sąrašą taip pat pateko Ukrainian Village veikiantis restoranas „Kasama“ ir Logan Square „Lula Café“. Abu restoranai įtraukti į Čikagos „Michelin“ gidą ir nominuoti 2024 m. „James Beard“ apdovanojimams. Į sąrašą taip pat pateko Hyde Park restoranas „Virtue“, kuris 2023 m. laimėjo „James Beard“ apdovanojimą. Į sąrašą įtrauktos ir dvi kultinės Čikagos maitinimo įstaigos: „Johnnie's Beef“ ir „Superdawg“. Visą geriausių Čikagos restoranų sąrašą rasite čia: https://www.nbcchicago.com/news/local/new-york-times-list-chicagos-25-best-resturants-kasama-lula-cafe-johnnies-beef/3405369/.



Comments

popular

Dėl saugumo atšauktas dar vienas renginys Čikagos apylinkėse

Evanston įsigaliojo plastikinių maišelių draudimas

Mackinac Island pripažintas vienu gražiausių miestų Amerikoje