Tokios tokelės (4-215) Mišrainė




                         Flag of Ukraine                Lithuania           

Geltona, žalia ir raudona, tai mūs trispalvė vėliava.

Po ja stovėti mums malonu, joje tėvynė Lietuva.

Šlovė ir garbė ukrainiečiams kovojantiems už išlikimą su maskoliškuoju pasauliniu teroristu!

Tokie pat linkėjimai ir Izraelio kariams be pasigailėjimo naikinantiems Hamas teroristus, kad po karo kaimynai teigiamai atsilieptų apie Izraelio karius atnešusius taiką ne tik Izraelyje bet ir ramybę regione. Tiek ukrainiečiams, tiek izraelitams linkiu, kad visuomet jūsų laisvės kovose                         Dievas būtų su Jumis.


Izraelio-Hamas kare girdime kaltinimus vien tik žydų tautai. Kaltintojai, kas jie bebūtų, tikriausiai, net nežino jog tą karą pradėjo Hamas teroristai. Žydai, apsigynimo tikslais, nutarė sunaikinti visus Hamas teroristus nepaliekant jų net veislei. Užtat pasaulis ir pyksta ant žydų. Žydai pasiryžę juos sunaikinti, savo tikslą atsieks. Gazos rajone neprivalo šeimininkauti Hamas teroristų gaujos.


Keistos pasaulinės nuomonės. Užpultasis, save apsiginantis verčiamas sėsti, dėl taikos, su agresoriumi. Reiškia agresorius yra teisus. Žydai galvoja kitaip, teisingai. Žydams, kaip ir ukrainiečiams, privalo būti suteikta reikalinga parama. Nei Hamas, nei maskolių teroristai neturi teisės dominuoti šiame amžiuje, rodant savo ginkluotą jėgą. 


Putinas grasina Ukrainai. Jeigu Ukraina nedarys kaip maskolius nori, tai bus imtasi griežtų priemonių. Kokios tos priemonės būtų, nepaaiškinama. Putino grasinimai išlieka blefas, nes jis nebeturi jėgos. Putinas neatsisako savo planų užimti Ukrainą, vėliau Pabaltijo kraštus Estiją,Latviją ir Lietuvą. Jo tikslas, užėmus Ukrainą, įsteigti Suvalkų koridorių, atkertant Pabaltijo kraštus nuo vakarų Europos. Pradėti karą per Baltarusiją dėl to koridoriaus, neužkariavus Ukrainos, susiduriama su rusų amžinais priešais lenkais. Nesvarbu kokia draugystė išsivystytų tarp lenkų ir rusų, lenkai visuomet kerštaus rusams dėl dvejų „Katynių“.


Putinas gavo naują smūgį į pašonę. Estija, pasibaigus terminui vizos rusų patriarchui, žada tą vizą nebeatnaujinti, ir jis privalo apleisti Estijos valstybę. Taip uždaromas dar vienas Putino ruporas skelbiantis Putino politiką. Latvija nutraukia šelpimą rusų mokykloms šalyje.


Visos trys Pabaltijo šalys nutarė statyti apsaugos liniją palei Baltarusijos ir Rusijos valstybes. Ruošiami planai bunkerių statybai ir kitokioms apsaugos priemonėms. Sienų perėjimo punktai jau anksčiau uždaryti, leidžiant veikti tik kai kuriems iš jų, ir tai labai ribotai. Putinas niršta, nes jis jaučia, kad nėra tas galingasis įsivaizduojamasis carų caras.


Kažkodėl rusai nepatenkinti tokiais pabaltiečių užmojais. Visur jie kaltina NATO plėtrą, kuri gresia Rusijos saugumui. NATO dar nepradėjo karo su Rusija ir jo net vengia. Visų negerovių kaltininkai yra rusai. Bet jie to nesupranta, nes jie gyvena viduramžių laiku. Užimti, užkariauti svetimas žemes ir jas prijungti prie savos valstybės rusams yra garbės reikalas. Nekaringų valdovų rusai nemėgsta. Jiems ne dzin, kad jie yra atsiskyrę nuo likusio pasaulio. Taip pat ir pasaulis nenori nieko bendro turėti su tokia civilizacijos nepripažįstančia valstybe.


Rusijos gyventojai atsidūrę be elektros ir be šilumos labai nepatenkinti Putinu. Karui lėšų turima, bet infrastruktūros priežiūrai jų nėra. Vieno miesto mero pavaduotojas areštuotas, bet tas šilumos ir elektros neatstato. Kaltininkas sėdi Kremliuje ir masto kaip valdyti pasaulį.


Bepigu rusams provincijoje, kur dar šildomasi malkomis kūrenamais krosnimis. Pasikūrenę tokią krosnį, užlipę ant jos gali šiltai ir ramiai miegoti. Jie net neturi vandentiekių problemų. Jiems įprasta būti atsiskyrusiems nuo likusio pasaulio, nors lauke ir būtų didžiausia „purga“, šėlstanti po savaitę ar ilgiau. Tik vienas trūkumas. Užlipo seniokas ant krosnies atsigulė ir apsiverkė. Sako išgerti norėtųsi, bet pinigų nėra. Bet ir už pinigą kur gausi degtinės. Pasiekti artimiausią parduotuvę galima tiktai vienuoliktu numeriu transporto priemone, t. y. pėsčiomis.


Kas žinomu tikslu organizavo Suomijos amunicijos pramonės darbuotojus streikuoti sustabdant jos tiekimą Ukrainai? Aišku, kad ta nematomoji ranka sėdi Kremliaus soste. Nutarta streikuoti tiktai dvi dienas. Dviejų dienų tiekimo nutraukimas pakenks, bet nelabai, Ukrainos apsaugos kare prieš maskolių. Juk suomiai gan gerai pažįsta tą laukinį maskolių.


Kremlius spardosi prarasdamas 300 milijardų užsieniuose laikomų dolerių atsargų, pervedant juos Ukrainai jos atstatymui. Kremlius įsakė ieškoti senų rusų palikimų užsieniuose, nes vedant karą be šalutinės paramos iždas bematant tuštėja.


Namų fronte cirkas po cirko. Pasirodo jo kaltintojai yra tikri skystablauzdžiai padarai, kad Trumpas iš jų juokiasi iki beveik persprogimo. Georgia valstijos, Fulton apskrities prokurorė Trumpo kaltintoja sugauta švaistant su savo meilužiu jiems nepriklausančius pinigus kelionėms po kraštus nieko bendro neturinčių su apkaltinimais. Pinigai yra. Juos reikia išleisti išpučiant tarnybines išlaidas. Bet jie nepagalvoja, kad yra gudresnių už juos, kurie seka tokias lėšas savo naudai naudojant. Dabar ji pati sėdasi į kaltinamųjų suolą, su galimumu teisės praktikos praradimu. Jai žadama prikergti politinį persekiojimą.


Kitas prezidento Trump kaltintojas, Jack Smith, taip pat vos išsilaiko pusiausvyroje turint reikalų su Trumpo advokatais. Aišku, Trumpas negailėdamas lėšų samdo pačius geriausius advokatus. Prokuroras Jack Smith, nuo keturių apeliacijos teisėjų gavo smūgį nuo kurio jis vargu ar išsikrapštys. Šis prokuroras nešvariu būdu buvo išgavęs teismo leidimą tikrinti Trumpo Twitter  korespondenciją. Twitter apeliavo nesėkmingai. Trumpas, kurio korespondencija naudojama nelegaliai, tuo metu dar buvo JAV 45 prezidentas Baltuosiuose Rūmuose. Surinktos apie jį žinios yra neteisėtos. Apie JAV prezidentą esant tarnyboje, tiktai JAV Kongresas gali rinkti žinias ir jį teisti, kas buvo net du kartus daroma su prezidentu Trumpu, nesėkmingai. O dabar užsimanė Kongreso pareigas vykdyti nepraustaburnis prokuroras. Dar nežinome kokia bus prokuroro Jack Smith tolimesnė eiga. Jo pastangos pakenkti prezidento Trumpo rinkiminei kampanijai subliūško.


Aišku. Trumpas kitos išeities neturi, tiktai šypsotis. Iš respublikonų rinkiminės kampanijos iškrito Floridos gubernatorius, ragindamas savo pasekėjus remti prezidentą Trumpą. Trumpas šypsosi. Taip pat New Yorko teismo teisėjas viešai pareiškė, kad byla prieš prezidentą Trump buvo be pagrindo sufabrikuota. Reiškia, New Yorkas nebegaus ieškomų 250 milijonų dolerių. Georgia valstijoje užvesta byla prieš prezidentą Trump, išlaidžiai prokurorei ir jos meilužiui apkarto, sodindama juos pačius į kaltinamųjų suolą. Kiekviename teisme užvestoje byloje atsispindi politinis persekiojimas. Šypsokimės ir mes, ateinančiuose rinkimuose, balsuodami už 47tą JAV prezidentą Trump.




 C:\Users\Albinas\OneDrive\Documents\Linksmi bičiuliai\Rusas elgeta.jpg

Penzos vyžuotis?

Пензовский лаптёжник?


 2024-01-25


Comments

popular

Dėl saugumo atšauktas dar vienas renginys Čikagos apylinkėse

Evanston įsigaliojo plastikinių maišelių draudimas

Mackinac Island pripažintas vienu gražiausių miestų Amerikoje