Tokios tokelės (209) Mišrainė




                         Flag of Ukraine                C:\Users\Albinas\Documents\Work Files\LIETUVA\Lithuania.png           

Geltona, žalia ir raudona, tai mūs trispalvė vėliava.

Po ja stovėti mums malonu, joje tėvynė Lietuva.

Šlovė ir garbė ukrainiečiams kovojantiems už išlikimą su maskoliškuoju pasauliniu teroristu!

Tokie pat linkėjimai ir Izraelio kariams be pasigailėjimo naikinantiems Hamas teroristus, kad po karo kaimynai teigiamai atsilieptų apie Izraelio karius atnešusius taiką ne tik Izraelyje bet ir ramybę regione. Tiek ukrainiečiams, tiek izraelitams linkiu, kad visuomet jūsų laisvės kovose                         Dievas būtų su Jumis.


Amerikoje, šioje demokratijos šalyje Trumpo teismai pasiekė cirkų lygį. Trumpas kaltinamas įvairiais nusikaltimais kuriuos paruošė ir pristatė teismui viešai prieš jį nusistatę prokurorai ir teisėjai. Teismų sistema aptraukta ant komunistinio kurpalio kur teisiamajam neleidžiama apsigynimui pristatyti savo liudininkus. Priimami tik prokuratūrai naudingi liudytojai. Tiesa ignoruojama. Visos, prieš Trumpą nukreiptos bylos, dvokia stipriu politiniu persekiojimu. Trumpas yra pasakęs, kai jis laimės prezidentūrą, ne vienas iš tų komunistinių demokratų prokurorų ir teisėjų atsidurs psichūškose. Ten jiems ir vieta.


Čikagoje teismas sustabdė ant apkrėstos žemės statomą stovyklą nelegalams. Apylinkės gyventojai norėjo ten įrengti parką, bet žmonių apsaugos įstaiga leidimo neduodavo. Čikagos miestas nutarė be jokio leidimo ant užkrėstos žemės apgyvendinti nelegalus, lyg jie būtų ne žmonės, be jokio pagarbos jausmo jiems. Apgyvendinus juos tokiose sąlygose, tikriausiai, ateityje būtų buvę advokatam pasipelnymo šaltinis.Statyba sustabdyta, pinigai kontaktoriam išmokėti net nežinant kaip atgauti pinigus. Juk miestas nutraukė sutartį. Nejaugi kalti liks kontaktoriai? Jau trys aldermenai reikalauja mero atsistatydinimo. Neišdegs. Kas tuomet tęs miesto naikinimo darbą? Nelegalų priimta perdaug ir dar atvyksta naujų, nors miestas ir valstija neturi jokių lėšų jų išlaikymui. Kriminaliniai nusikaltimai gausėja kaip kad daugėja beverčiai ginklų kontrolės įstatymai. Netolima ateitis rodo, jog miesto valdymas pereis į nusikaltėlių rankas, blogiau nei Al Capone laikais. Taip, vienas po kito Amerikos didmiesčiai valdomi kairiųjų demokratų naikina patys save. Juk daug metų, net šimtmečiais didmiesčiuose vystėsi Amerikos pramonė, gamindama geriausią prekę pasaulyje, dabar užsakymus teikia Kinijai. Kinai džiūgauja. Trumpui pasisekė vieną kitą Amerikos kompaniją grąžinti į namus, bet jo prezidentavimo laikas buvo per trumpas su Kongreso pagalių kaišiojimu į pažangos ratus. Ar sugebės Amerika be kinų pagalbos su savo pramone atsistoti ant savų kojų ir sava produkcija konkuruoti pasaulinėje rinkoje? Sukomunistėję demokratai su savais pažadais niekuomet nesugebės M.A.G.A. Ant kojų atsistoti gali tiktai kapitalistiniais pagrindais sukurta Amerika. Toks yra Trumpo tikslas. 


Visur kur tik Trumpas pasirodo už jį šoka didžiausios minios žmonių. Atėjus rinkimų laikui, paveikslas keičiasi. Balsuotojai sako demokratai žada, bet nei vienas iš jų nepasakė kokį pažadą demokratai ištesėjo. Demokratai priremti dėl Rusijos, bijo, sakydami jog rusai turi atominę bombą. Kodėl Trumpui prezidentaujant, jis nebijojo rusų atominės bombos, bet atvirkščiai, jo bijojo rusai? Trumpas be reikalo žodžiais nesišvaistė.


JAV Federalinis Teismas tarė vieną svarų sprendimą nelegalų atveju. Nelegalams nepriklauso teisė bet kokiu atveju reikalauti valdžios advokato. Šis sprendimas palengvins deportacijas, nes ir Čikaga tokiem atvejam yra pasiruošusi. Nelegalų antplūdis išlieka nelegalus.


Užėjo laikai, kai skęstančiųjų gelbėjimas paliekamas patiems skęstantiesiems. Čikagos miestas prisiviliojęs tiek daug nelegalų nebežino kur juos patalpinti ir aprūpinti kasdieniniais reikmenimis. Federalinė valdžia nesirūpina, o valstija lėšų neturi. Miestas likęs vienui vienas skęsta ir skęsdamas griebiasi už šiaudo. Miestas nutarė bausti ir net konfiskuoti nelegalus vežančius autobusus ir jų savininkus dabar patraukus juos dar ir teisman. Už palapinių pastatymą, jų nugriovimą ir aikštelės paruošimą iš miesto reikalaujama ataskaitos, kurios meras vengia. Ataskaitą meras privalės pranešti, jos neišvengs.


Ar spauda aprašo karo įvykius be šališkumo? Pasvarstykime. Pasaulis šaukia ant žydų už nekaltų palestiniečių žudymą. Niekuomet, niekada neužmirškime rusų skleidžiamą, jiems naudingą, propagandą. Sakoma, kad ten kur tašoma, ten yra skiedrų. Tai tas pats liečia ir Izraelio-Hamas karą. Pirmiausiai, Izraelio karo tikslas yra išnaikinti Hamas teroristus, nes jie niekuomet nedavė ramybės Izraelio gyventojams. Yra gausių atvejų kur civiliai palestiniečiai žūna nuo Izraelio ginklų, nes tarp tų kelėtos civilių yra grupės gerai ginkluotų Hamas teroristų, kurių tikslas nepasikeitęs, sunaikinti Izraelio valstybę su jos žmonėmis. Negalime tikėti skleidžiama propaganda, kad Izraelio kariams duotas įsakymas žudyti nekaltus civilius Gazos gyventojus. Izraelio kariuomenė yra kultūringa, kuriai laukiniai Hamas teroristai  prilygti negali. Tokia melaginga propaganda nepasitarnauja gėriui. Juk laukiniai Hamas teroristai užpuolė Izraelį skersdami jo gyventojus nežiūrint ar tai senoliai, moterys ar vaikai, kitus ėmė į belaisvę su tikslu pasikeisti su Izraelio kalėjimuose sėdinčiais nuteistais teroristais. Juk niekas niekur nepastebėjome, kad Izraelio kariai plėštų ir prisiplėštą turtą gabentų į namus kaip kad darė rusai kariai „išlaisvintojai“. Tie „išlaisvintojai“ kariai už prisiplėštą turtą paliko ukrainiečiams „užstatą“, tankus ir kitokią techniką įstrigusią purvuose. Ukrainiečiai sugebėjo ta technika pasinaudoti. Rusai pradėdami karą prieš Ukrainą, vadovybės įsakymu, pirmoje eilėje daužė gyventojų būstus, apiplėšimo tikslais. Kai rusų raketos daužė taikių ukrainiečių būstus, supuvęs pasaulis tylėjo, nematė, nemato to ir dabar. Dabar ukrainiečiai talžo rusus, o pasaulis šaukia. Tokiame pasaulyje net ir „TIESA“ tapo keiksmažodžiu.


Putinas, naujai paskirtų 21 Ambasadoriaus priėmimu Kremliuje, savo kalboje pageidavo gerų santykių su pajėgiomis valstybėmis. Apie Vokietiją jis pasakė, kad geri santykiai su ja būtų naudingi abiem šalim. Čia tai tiesa, tiktai ne rusų sąlygomis. Putino kalboje, man užstrigo jo pageidavimas gerų santykių su Kazachstano respublika. Pastebima, kad Putino sukurtoje Sandraugystės sistemoje, ne viskas tvarkoje. Ar sugebės Putinas pakelti kardą prieš Kazachstano respubliką? Savo kalboje dėl santykių pagerinimo jis net neužsiminė nei Suomiją, nei Estiją, nei Latviją, nei Lietuvą, uždariusias sienas su Rusija. O visgi gerinti santykius pradėti reikia nuo kaimyninių valstybių. Kaimynai jo net girdėti nei matyti nenori, todėl kad jis maskolius ir dvokia kaip šeškas.


Šiemet Gruodžio 7ji, Pearl Harbor užpuolimo diena sutampa su Judaizmo ir Islamo išpažinimų švente, kurios proga prezidentas Trumpas, gerai bei reikšmingai, pareiškė, kad „antisemitizmas pasaulyje privalo būti išnaikintas“. Būtų buvę geriau, jeigu jis būtų pareiškęs ir komunistų išnaikinimą. Geriausiai bus, kai mes vieningai balsuosime už prezidentą Trumpą ir respublikonus kurie stengsis, kad M.A.G.A. būtų vykdoma. 




Tokie nekaltų žmonių nužmoginimai neprivalo niekuomet pasikartoti.


 2023-12-14


Comments

popular

Dėl saugumo atšauktas dar vienas renginys Čikagos apylinkėse

Evanston įsigaliojo plastikinių maišelių draudimas

Mackinac Island pripažintas vienu gražiausių miestų Amerikoje