Kalėdiniai renginiai Čikagoje, į kuriuos reikėtų rezervuoti vietas

 

Kviesdami pasiruošti pačioms linksmiausioms metų šventėms – Kalėdoms, renginių organizatoriai kviečia ilgai nelaukti ir jau šiandien rezervuoti bilietus į geriausius šviesų šou, teatro spektaklius ir kalėdinius festivalius. Žemiau rasite keletą renginių, į kuriuos vietas reikėtų užsitikrinti iš anksto. 

Linkoln Park zoošviesos (Lincoln Park ZooLights)

Lapkričio 17 d., penktadienį, į Čikagą sugrįžta „ZooLights“ su akinančiais LED šviesos ekranais, giesmininkais ir kt. Čia jūsų laukia gyvos muzikos renginiai, kurie vyks per visą šių metų šaltąjį sezoną, šventiniai užkandžiai, zoologijos sodo atrakcionai.

Kalėdinės šviesos Morton medelyne (Illumination: Tree Lights at the Morton Arboretum)

Nuo šeštadienio, lapkričio 18 d., apsilankykite 50 akrų medelyne, kurio medžiai nušvis begale spalvų. Šiais metais medelynas pristatys ne tik naujas įspūdingas instaliacijas, bet ir sugrąžins praėjusių metų lankytojų pamėgtą apšvietimą. Lankytojai taip pat galės pasišildyti prie laužo, išsikepti „s’mores“.

„Poliarinis ekspresas“ (The Polar Express)

Nuo gruodžio 3 d. Union Station stotyje pasigaukite „Poliarinį ekspresą“. Ši vienos valandos kelionė traukiniu leis įvairaus amžiaus keleiviams patirti kalėdinės knygos magiją. Traukinyje šoks virėjai, skambės giesmės, keleivių laukia ir suvenyrai. Keleiviai, įsigydami bilietus, pasirenka vietas, o kainos priklauso nuo keleivių amžiaus ir išvykimo tipo.

Šviesos Botanikos sode (Lightscape in the Botanic Garden)

Bilietai į penktąją kasmetinę Botanikos sodo šventę „Lightscape“ bus pradėti pardavinėti nuo lapkričio 10 d. Lankytojai galės pasivaikščioti akinančiais po Vakaro salos, naujosios Žiemos katedros ir naujų kalėdinių takų kraštovaizdžius. 

Cirque du Soleil „'Twas the Night Before Christmas“

„Cirque du Soleil“ kviečia į šventinį pasirodymą pagal Clement Clarke Moore poemą „Šventojo Mikalojaus apsilankymas“. Spektaklyje, kuriame dalyvauja akrobatai, šokėjai ir kaskadininkai, pasakojama apie jauną mergaitę, kuri iš naujo atranda švenčių magiją. 

Brookfield „Šventinė magija“ (Brookfield Zoo Holiday Magic)

Nuo lapkričio 24 d. Brookfield zoologijos sode vėl džiugins „Šventinė magija:. Šiemet šventinė programa labai plati: pasirodymai su žongliruojančiais nykštukais, giesmininkais ir ledo drožėjais. Zoologijos sode vyks šokiai, veiks virtualios realybės atrakcionai, karuselė. 

Mokslo ir pramonės muziejaus „Kalėdos aplink pasaulį“

Aplankykite Mokslo ir pramonės muziejaus Didžiąją kalėdų eglę ir daugiau nei 50 eglučių su šventinėmis ekspozicijomis. Kalėdinė paroda, kuri atidaroma lapkričio 18 d., šeštadienį, atskleidžia švenčių tradicijų įvairovę visame pasaulyje. Įėjimas į šventinę parodą įskaičiuotas į bendrą muziejaus bilietą.

Mariah Carey: Linksmų Kalėdų tau ir visiems! (Merry Christmas One And All!)

Gruodžio 3 d., sekmadienį, Mariah Carey sustos Čikagoje, kur „United Center“ vyks jos kalėdinių gastrolių koncertas.

Beatrix Poter kalėdinis arbatvakaris (The Beatrix Potter Holiday Tea Party)

Nuo lapkričio 4 d. Čikagos vaikų teatre susitikite su fantastiniais personažais. Šių metų „Kalėdiniame arbatvakaryje“ bus galima pamatyti keturias pasakas, sukurtas pagal Beatrix Poter kūrinius: „Pasaka apie ponią Tittlemouse“, „Pasaka apie dvi piktas peles“, „Glosterio siuvėjas“ ir „Pasaka apie triušį Petrą“. 

Comments

popular

Dėl saugumo atšauktas dar vienas renginys Čikagos apylinkėse

Evanston įsigaliojo plastikinių maišelių draudimas

Mackinac Island pripažintas vienu gražiausių miestų Amerikoje