Tokios tokelės (206) Mišrainė



                         Flag of Ukraine                C:\Users\Albinas\Documents\Work Files\LIETUVA\Lithuania.png           

Geltona, žalia ir raudona, tai mūs trispalvė vėliava.

Po ja stovėti mums malonu, joje tėvynė Lietuva.

Šlovė ir garbė ukrainiečiams kovojantiems už išlikimą su maskoliškuoju pasauliniu teroristu!

Tokie pat linkėjimai ir Izraelio kariams be pasigailėjimo naikinantiems Hamas teroristus, kad po karo kaimynai teigiamai atsilieptų apie Izraelio karius atnešusius taiką ne tik Izraelyje bet ir ramybę regione. Tiek ukrainiečiams, tiek izraelitams linkiu, kad visuomet jūsų laisvės kovose                         Dievas būtų su Jumis.


Pranešama, jog Baltijos jūros dujų vamzdyną susprogdino ukrainiečiai. Ukrainiečiai be pasigailėjimo talžo ir Rusijos Juodosios jūros laivyną. Ukraina rusams kaulas gerklėje. Stalinas ilgai vargo kol privertė Ukrainą stoti į Sovietų Sąjungą. Tą jis pasiekė tiktai bado pagalba. O šis nevidonas tvirtina, kad Ukraina ne valstybė, ukrainiečiai ne tauta. Tuomet buvo kitokie laikai. Pasaulis keičiasi, tik KGB nesikeičia. Garbinami nuvalkioti metodai.


Ko rusai pabūgo ar išsigando Karaliaučiaus krašte, nutarę perkelti kai kurias raketas į Rostov na Donų apygardą. Gal vokiečiai tarė baisų žodį „IŠSIKRAUSTYKIT“. Gal juos baimė suėmė Baltijos jūrai tampant NATO jūra? Rusai jaučia, jog tame regione jie nepageidaujami. Niekuomet ir nebuvo.


Karo metu kariaujančiose pusėse išsivysto ir pasižymi fronto kareivių išradingumas, arba ginklų patobulinimas. Tie išradingieji kariai yra paprasti eiliniai kovotojai, sugebantys vietos sąlygomis, nors ir trumpam laikui kol priešas susigaudys, pakeisti kovos sąlygas savo naudai. Tam jie ir skaitosi kariai būti pranašesni už priešą. Ne viena istorija yra kai ukrainiečiai kariai fronte patobulino geriausias raketas dar geresnėm. Apie rusų gudrybes dar nieko negirdėti. Manau, jog vėliau teks išgirsti apie Izraelio karių gudrybes. Be jų joks karas neįmanomas.


Ukrainos kare rusai iš sandėlių traukia senus ginklus naudojimui kare prieš ukrainiečius, įrodydami, kad naujesnių ginklų ta buvusi „pasaulinė galybė“ (popierinė) niekuomet pakankamai neturėjo. Taip pat galima abejoti ir jų atominiais ginklais, nes gąsdinimas jais jau labai įgriso, o naudoti juos rusai nesugeba, arba jų neturi. Gėda privalo būti rusams superkant kitom valstybėm parduotus ginklus ir juos naudoti Ukrainos kare. Skęstantis ir už šiaudo griebiasi.


Dabar pasaulis, kartu su Palestinos arabais, šaukia, kad Izraelio ginkluotos pajėgos nevykdytų karo veiksmų užimtoje ligoninėje, kurioje radę Hamas ginklų sandėlį, stengiasi surasti ir sunaikinti jų vadavietės centrą joje ir požeminiuose urvuose po ja. Reiškia, jeigu neišvalyti tą ligoninę nuo nepageidaujamo elemento, lHamas teroristai vėl atsigaus ir toliau bombardavimais erzins Izraelį. Juk Hamas teroristai spalio 7 dienos anksti rytą įsiveržė į Izraelio teritoriją skersdami taikius civilius žmones, jų tarpe senus, moteris, vaikus ir kūdikius, bei paimant į nelaisvę apie 200 žmonių. Pasaulis tą teroristų nusikaltimą užmiršo už viską kaltindami žydus. Bet žydai kantrūs. Prieš pradėdami apsigynimo karą žydai pasakė ‚UŽTENKA‘ ir dabar talžo tuos teroristus. Klausimas: kur yra fabrikuojama pasaulio nuomonė? Ar tokia nuomonė prieš žydus susidariusi, kad jie neturi nei dujų nei alyvos? Arabai ją turi. Bet pasaulis nesupranta, jog žydai turi protą, kurio trūksta arabams. Hamas vadeiva, milijardierius, gyvena vienoje arabų valstybėje džiaugdamasis saule, vandeniu ir kitais patogumais, įsakydamas Hamas eiliniams teroristams kariauti ir žūti už ......Ką? Šį kartą žydai tarė garsiai ir aiškiai ‚NEVER AGAIN‘, ir sunaikinsime kiekvieną Hamas teroristą. Pasaulis privalo išgirsti tą Izraelio šauksmą ir jam pritarti. Tokiais atvejais pasaulis papratęs užsiimti bereikšmiais posėdžiavimais. Toks yra pasaulis. Mes atsiskirkime nuo to posėdžiaujančio pasaulio (JT organizacija), neturinčiam nei galios nei vertės, ir stenkimės padėti žydams sunaikinti visus teroristus ir jiems pritariančius. Žydai bus mums dėkingi. Žydų kerštas teroristams yra nenumalšinamas. Pritarkime.


Pasaulis šaukia ant žydų už užėmimą ligoninės Gazos mieste ir teroristų naikinimą joje. Bet, pasaulis nešaukė kai rusai ir Hamas teroristai užpuolė niekuo neprasikaltusią Ukrainą ir Izraelį. Išvada lieka tiktai viena. Terorą ir teroristus reikia gerbti o nuo jo apsiginančius reikalauti, kad jie sustabdytų apsigynimo karo veiksmus. Tai kur, galų gale, yra TIESA? Pasaulyje ir jos organizacijoje (JT)? Nesąmonė. Neužmirškime, rusai ir arabai turi alyvą ir dujas. Ukraina ir Izraelis jų neturi. Aišku?


Įvairiose žiniose jau skelbiama, kad vakarai pavargo šelpti Ukrainą ir Izraelį. Iš tų save ginančių valstybių reikalaujama, kad jos ieškotų kelių taikiai susitarti. Su kuo? Su teroristais? Ukrainos atžvilgiu paaukoti rusams okupuotas sritis? Izraelio atžvilgiu pasitraukti iš Gazos ir jos ligoninės, kurioje yra Hamas teroristų centras. Žydai teisėtai taria griežtą „NE“. Žydai nekreips dėmesio į kitų nuomones, nes tie kiti nekariauja, bet sėdi šiltuose namuose gurkšnodami kavą ir konjaką. Jeigu kas turėjome blogą nuomonę apie žydus, keiskime ją į gerąją pusę. Žydai verti pagarbos. „Civilizacijos jėgos turi paremti Izraelį, įveikiant „Hamas“ barbariškumą“. (B.N).


Dėl Ukrainos šelpimo, viešai vakaruose kalbama, kad Zelenskis, tautos didvyris, jau negeras nes jis nenori kalbėti su teroristu Putinu kol okupacinės jėgos pilnai neapleis Ukrainos teritoriją. Negeras tiems kurie žiūri į Kremlių laukdami nuo mafijozų stalų duonos trupinių. Jis, atmetęs Bideno pasiūlymą trauktis iš Kijevo, liko ištikimas prezidentas savo tautai. Gal netrukus išgirsime siūlymą grąžinti į Ukrainos prezidento postą vagį, tautos išdaviką, Janukovičių. Putinas būtų patenkintas turint Ukrainoje antrą batką. Tuomet vėl gyvuotų Ukrainos valstybė ir ukrainiečių tauta.


Ar vakarai išliks ištikimi savo demokratijoms ar pasiduos ir prisidės prie teroro garbinimo? JT daugėja niekšiškų nuomonių prieš užpultas šalis Ukrainą ir Izraelį, raginant jas ieškoti taikos su agresoriais. Kas skelbia tokias niekšiškas, agresorius palaikančias žinias? Mums gana gerai yra žinoma, kad rusai negaili jokių lėšų savo propagandai pasiekti tikslą. Tikiu, jog smerkiant izraelitus ir ukrainiečius, be abejo, pirštus turi prikišę rusai. Labiausiai vakarai linkę smerkti Ukrainą ir liaupsinti Rusiją.


Balsų smerkiančių Izraelį galima išgirsti ir JAV Kongrese, nekalbant apie Ukrainą. Ta bolševikinė propaganda įsiskverbusi net į JAV aukščiausią organą.


Žemiau cituoju keletą minčių iš knygos „Eilinio partizano prisiminimai“:  „– Didieji Vakarų politikai yra nužmogėję niekšai ir aš apie juos nekalbu. Mane tik stebina siaubingas Vakarų valstybių visuomenės nuosmukis. Atrodo, jog nebeliko pasaulyje teisybę mylinčių asmenybių, doro akademinio jaunimo, milijonus narių priskaičiuojančių katalikiškų organizacijų. Sunku patikėti, bet visa šita publika ploja bolševizmui ir piktai užsipuola sakančius teisybę. Kur dingo tūkstančius metų puoselėtas gailestingumas ir elementari žmoniška sąžinė? 

Mums lemta žūti, bet toks yra baisus gyvenimo dėsnis: KAŽKAS PRIVALO ŽŪTI, KAD GYVENTŲ KITI.“

Šie, Lietuvos partizano, žodžiai pasakyti anuomet prasmės neprarado nei šiandieną.


Lapkričio 22 dieną 4:00 pm Čikagos laiku, Lietuvoje prasideda lapkričio 23 diena, t. y. Lietuvos kariuomenės diena. Tai labai prasminga diena, nes tą pačią dieną yra ir mano gimtadienis. Pirmenybę užleidžiu Lietuvos kariuomenės dienai. Amerikoje šiemet mano gimtadienis yra tą pačią dieną kaip ir „kalakutinė“ Negražu būtų švęsti lapkričio 22 dieną (po 4:00 pm) ir sekančią 23 dieną, dvi dienas. O gal? Tą 8 valandų laiko skirtumą niekas neturi teisės atimti ir panaikinti. Todėl, be mokslinio ginčo, pakelkime taures linksmybių - už Tėvynę ašarėlę, už save konjaką.


Linkiu visiems prasmingos ir džiaugsmingos Padėkos (kalakutinės) dienos šventės.


NEVER AGAIN

Anų laikų „“pavojingiausias“ elementas, senoliai, moterys ir vaikai. Trūksta žodžių žiūrint šią fotografiją ir mačius tikrumoje jų kančias todėl kad jie žydai. Kartoju „NEVER AGAIN“.


 2023-11-22


Comments

popular

Dėl saugumo atšauktas dar vienas renginys Čikagos apylinkėse

Evanston įsigaliojo plastikinių maišelių draudimas

Mackinac Island pripažintas vienu gražiausių miestų Amerikoje