Tokios tokelės (202) Mišrainė




Geltona, žalia ir raudona, tai mūs trispalvė vėliava.

C:\Users\Albinas\Documents\Work Files\LIETUVA\Lithuania.png

Po ja stovėti mums malonu, joje tėvynė Lietuva.


                                                          Flag of Ukraine               C:\Users\Albinas\Documents\Work Files\2022 pictures\Ukraina.jpg

Šlovė ir garbė ukrainiečiams kovojantiems už išlikimą su maskoliškuoju pasauliniu teroristu!

Dievas su Jumis


Putinas nuvyko į Kyrgyzstaną, į kurį atvyko ir Tadjikijos prezidentas, pasitarimui. Tai viena iš nedaugelio pasaulio valstybių nedraudžianti Putinui apsilankyti. Putinas „susirūpinęs“ civilių arabų žuvimais Gazos srityje. Bet jam nei kiek nerūpi kiek izraelitų nužudė, per savo 5000 raketų smūgius „Hamas“ teroristai. Ar Putinui labai svarbu, kad žuvo žydai civiliai, seni, moterys, vaikai ir pasitaikiusieji kariai? Putinas neužsimena kiek žmonių pražudė jo „narsūs“ kariai Ukrainoje, ir kiek deportavo vaikų atimtų nuo tėvų. Pasirodo, jog Putinas susidėjęs su „Hamas“ pritaria žydų naikinimui. Ar belieka laukti kol vėl prasidės žydų pogromai pasaulyje, kaip buvo Rusijoje? Ar Putinas nori naujo Holocoust‘o? Žydai tokiem neatleidžia.


Rusijos pastangos, visur dalyvauti taikos derybose, bergždžios. Jų vietą užima Kinija. Ateities derybose dėl karo Ukrainoje, dalyvaus tiktai Amerika ir Kinija. Rusija visur tampa atstumiama. Ar Rusija gali grasinti pasauliui savo atomine bomba? Užduokime sau tą klausimą. Mes žinome, kad prieš Ukrainos karą Rusijos aukšto rango kariškiai išpardavinėjo Rusijos turimus ginklus bet kam, kas tik turėjo pinigų. Ar galime būti garantuoti, kad tokia pat būsena nėra su atominiais ginklais. Rusai sugeba, todėl jų gąsdinimas atominiais ginklais gali atrodyti visai nebaisus. Taip tvirtinti galima tiktai pažįstant rusą. Pripažinkime, jog Rusija yra nykstanti valstybė. Jos vietą užima Kinija. Kaukaze Rusija prarado Armėniją. Kokia bus sekanti valstybė? Rašiau tris kartus spaudoje, kad Kinija įspėjo Rusiją nedėti pirštų prie paleidimo atominio ginklo. Rusai klauso?


Kaip bebūtų su Putino sveikata, girdime vis daugiau prasiskverbiančių pro Kremliaus mūrines sienas, pranešimų bei kalbų, kad jis serga nesakoma širdies liga. Kremlius, aišku, viską paneigia.


Ukrainiečiai be sustojimo gnaibo Putiną, numušdami vėl vieną karinį lėktuvą-naikintuvą. Civilinė Rusijos aviacija verkiančioje padėtyje. Trūksta atsarginių dalių. Putinas labai susirūpinęs karu Izraelio su „Hamas“ teroristais. Pats būdamas teroristu, simpatizuoja kitiems teroristams. Putinas kalbėjo su Irano, Izraelio, Sirijos ir Egipto vadovais kaip užbaigti tą karą, kad jis nebesiplėstų. Putinas šaukia, nes jis nebeturi kuo šelpti „Hamas“ teroristus. Putinas visur kalbėdamas užmiršta, kad jis pats kariauja grobuonišką karą prieš niekuo niekam nenusikaltusią Ukrainos valstybę.


NATO generalinis sekretorius kalbėjo su Vengrijos ministru pirmininku Orbanu, aiškindamas jam Ukrainos rėmimą kare svarbą ir, kad balsuotų už Švedijos priėmimą į NATO. Penkerių raidžių žodelis sujaukia visą padėtį. Vengras sako, „jeigu“ gaus pirkti Amerikos lėktuvų tuomet pakeis tą žodelį, žinodamas jog šis reiškia šantažą. Blogai, kai valstybė gyvenanti iš „išmaldų“, didžiosiom valstybėm diktuoja savo šantažus, gal net ir ultimatumus.  


Putinas turi trumpą atmintį, net nežinodamas jog Suomiją ir Estiją jungia povandeninis dujų vamzdynas ir ryšio kabelis, kurie tapo susprogdinti. Visų pirštai, su įrodymais, bado rusus. Putinas apie tai nieko negirdėjo, taip jis pats sako. Ai, ai, ai, koks žioplas valstybės vadovas.


Kinija, siekdama būti neutrali Izraelio – Hamas kare, palaiko arabų pusę. Vienas Irano generolas pensininkas pakartojo mano praeitos savaitės nuomonę, jog po šio karo Gazos ruožo gali nebelikti. Izraelis pavargo nuo nuolatinių „Hamas“ išsišokimų, su žmonių aukomis, prieš Izraelį. Sunaikinus Gazos ruožo širšynę, Izraelis jaustųsi saugesnis. Arabams būtų didelis praradimas ateities – Palestnos valstybės. „Hamas“ nepripažįsta Izraelio valstybės ir neleidžia, kad bet kokie Palestinos atstovai vestų derybas dėl Palestinos valstybės įkūrimo.


Vokiečiai pamėgę žalumą (žaliųjų judėjimas), šią žiemą Putino žaidimu, patirs dujų trūkumą. Dujotiekių vamzdynai pačių rusų, su pagrįstais įrodymais, susprogdinti, kaltinant sabotažo veiksmais Ukrainą, kuri yra toli nuo Baltijos jūros. Putinui užsukus dujų čiaupus, visų vokiečių pirštai rodytų į Putiną. Sabotažo būdu susprogdinus Baltijos jūros vamzdyną, kaltinti galima ukrainiečius. Putinas nenurimsta norėdamas valdyti vakarų Europą. Dujos ir alyva yra ginklai Putino rankose. Taip tampama teroristu. Užėjus šalčiams Vokietijoje, ar vokiečiai vis dar liaupsins Putiną ir jo dujas? Vokiečiai, stipriai pažaliavę, ar atsisakys žalumos?


Buvęs valstybės sekretorius Kissinger, žydas gimęs Vokietijoje, su tėvais pasišalinęs nuo Hitlerio režimo atsidūrė Amerikoje, šiomis dienomis būdamas Miunchene pastebėjo, jog ten daugiau girdima arabų kalba nei vokiečių. Toks imigracinis posūkis Vokietijai žada tiktai negerovę. Nesvarbūs yra imigrantų tikslai, geri ar blogi, jie visuomet bus tiktai ateiviai svetimame krašte ir to krašto gerovė jiems bus neįdomi. Taip gaunasi kiekviename krašte kur imigracija yra nekontroliuojama. Viską būtų galima paprastai sutvarkyti jeigu politikieriai negaudytų balsus. Bet kur šiandieną rasti sąžiningą politikierių?


Putinas, globojęs į St. Petersburgą atvykusį Kinijos užsienio reikalų ministrą, sulaukė iš jo pakvietimo atvykti į Kiniją. Vykdydamas pažadą, Putinas vyks į Kiniją, ne turistiniais reikalais, bet norėdamas karo su Ukraina vedimui, iškaulyti ginkluotės ir šovinių. Kinija į Putino norus žiūri atsargiai. Rusija, Stalino laikais, buvusi galybė, tapo elgeta. Afganistanas tą galybę sunaikino. Rusija, Afganistane praradusi karinę discipliną, neatsigauna iki dabar. Putinas vis dar svajoja atstatyti buvusią Sovietų Sąjungą ir valdyti pasaulį. Jam tikrai dzin. Kinija nepasiruošusi leisti Rusijai vėl tapti pasauline galybe. Dėl turimo atominio ginklo, Kinija ją vėl įspėjo, ir žaisti juo nepataria. Manau, rusai klausys.


Paskutinėmis dienomis rusų kariuomenė Ukrainos fronte patyrė didelių nuostolių. Ukrainiečiai bombarduoja karinius sandėlius Kryme. Rusų laivynas traukiasi iš Sevastopolio, Kryme. Ukrainiečiai perdaug tą laivyną gnaibo.


Kinija kaltina žvirblius už ligų plėtimą. Užsimojusi juos išnaikinti. Pagal įvairius padavimus, kas atitinka tiesai, sakoma, kur sutiksi žvirblį, ten sutiksi ir lietuvį. Lietuviai esantieji Kinijoje privalėtų atkreipti dėmesį į tokius Kinijos valdžios užmojus, nes mūsų tiktai 3 milijonai. O žvirblių?


Jordanijoje prasidėjusi demonstracija žygiuojanti West Bank sienos su Izraeliu link, Jordano policijos tapo išvaikyta.Teroristų talkininkai nepageidaujami.


Izraelio paskelbta Gazos evakuacija randa daug pasipriešinimų. Izraelis negali leisti, kad „Hamas“ teroristai suspėtų vėl įsitvirtinti tame regione. Situaciją valdo Izraelis. Bėgliai iš Gazos nepageidaujami ir nepriimtini nei Egiptui nei Jordanijai, nes jie ten ir liktų, trukdydami tų valstybių ramų gyvenimą.


US diplomatija patyrė smūgį iš arabų valstybių už Izraelio rėmimą kare su Hamas teroristais. Tą pačią Ameriką kaltina ir žydai, nes Amerika stabdo jų žygį į Gazos miestą. Kiekviena nepanaudota žygiui į Gazą diena stiprina Hamas teroristus. Amerikiečiai savo nuomonę grindžia pagrobtų įkaitų išlaisvinimu.


Čikagoje miesto taryba, po ilgų susirinkusių gyventojų išklausymų, priėmė rezoliuciją Izraelio palaikymui. Miesto taryba, 50 aldermanų, tarė savo žodį. Čikagos miesto taryboje yra tik viena žydų tautybės moteris. Ir vėl, teroristų talkininkai nenurimsta, nors jie nepageidaujami.


New Yorke Trumpo teismas priima vis naujesnių įžūlumų tampant šališku iš anksto padarytu nuosprendžiu. Jie žino, kad Trumpas apeliuos tuos žemesnio teismo sprendimus, kas vėl pareikalaus daug lėšų ir brangaus laiko. 


Trumpo populiarumas didėja su kiekviena diena. Prisidėkime ir mes prie laimėtojo populiarumo balsuodami už Trumpą ir respublikonus triuškinant demokratų diktatūrą.


M.A.G.A. privalo būti įteisinta, nes tai yra Amerikos įkūrimas ir jos gėrio klestėjimas.


Let‘s go Brandon.


Vėliausiomis žiniomis pranešama, jog Putinas po sekmadienio nakties širdies smūgio guli prijungtas prie įvairių gyvybę palaikančių mašinų. Daugiau žinių kitame straipsnyje.

Žinių pranešėja per OPlaneta, Georgia McKoy. Žinia gauta per „Telegram channel“ nuo vieno asmens praeityje turėjusiu ryšių su Kremliumi. Žinios nepatikrintos,manau jog verta patikėti.


 2023-10-26





Comments

popular

Dėl saugumo atšauktas dar vienas renginys Čikagos apylinkėse

Evanston įsigaliojo plastikinių maišelių draudimas

Mackinac Island pripažintas vienu gražiausių miestų Amerikoje