„United Center“ gairės žiūrovams dėl COVID

 

Jei planuojate dalyvauti „United Center“ vyksiančiose sporto ungtynėse ar muzikos koncerte, privalote žinote apie centre taikomas COVID saugumo priemones. Nors dėl pasikeitusių gairių ir COVID rodiklių kai kurios rekomendacijos pasikeitė, nemažai priemonių, įvestų siekiant sustabdyti COVID-19 plitimą, tebelieka galioti. Štai ką reikia žinoti apie COVID gaires ir kitas procedūras lankantis „United Center“:

Veido kaukės

Vadovaujantis naujausiomis gairėmis, apsauginės veido kaukės rekomenduojamos, bet neprivalomos. Vasario pabaigoje „United Center“ sušvelnino reikalavimą dėvėti kaukes po to, kai Čikagos miestas panaikino reikalavimą dėvėti apsaugines veido kaukes ir rodyti pasiskiepijimą įrodančius dokumentus lankantis restoranuose, baruose ir kitose uždarose patalpose. Nuo to laiko kaukės rekomenduojamos, bet ne privalomos.

Ką turėtumėte daryti, jei neseniai jūsų COVID testas buvo teigiamas?

Visi, kurių testai dėl COVID yra teigiami, turėtų likti namuose. „United Center“ ragina tokius asmenis perleisti savo bilietą draugams ar artimiesiems, kuriems nepasireiškia viruso simptomai.

Ar reikalingas skiepo įrodymas?

Šiuo metu skiepo įrodymo ir neigiamo COVID-19 testo rezultatų lankantis „United Center“ pateikti nereikalaujama. Kai vasario pabaigoje „United Center“ sušvelnino COVID gaires, centras nusprendė leisti žiūrovams pateikti arba skiepo įrodymą, arba neigiamą COVID-19 testo rezultatą. Anksčiau pateikti buvo galima tik skiepo įrodymą. 

Ką dar turėtumėte žinoti?

Visi „United Center“ bilietai yra elektroniniai, prie įėjimo jie nuskaitomi iš jūsų mobiliojo įrenginio. Įsinešti kuprines yra draudžiama, žiūrovai į centrą gali patekti tik su nedidele rankine ar asmeniniu krepšiu, kurio matmenys nėra didesni nei 10 x 6 x 2 coliai. Arenoje negalima atsiskaityti grynaisiais pinigais. Maistą, gėrimą ir siuvenyrus galima įsigyti bekontakčiu būdu.

Comments

popular

Dėl saugumo atšauktas dar vienas renginys Čikagos apylinkėse

Evanston įsigaliojo plastikinių maišelių draudimas

Tokios tokelės (181) Įvairenybės