Šių metų rudens ir kalėdinių švenčių pramoga – šviesų instaliacijos


Jau kelinti metai organizuojamos šviesų instaliacijos šiemet taps kone didžiausia rudens švenčių ir Kalėdų tendencija. Pasak organizatorių, šviesų festivaliai – tai saugus būdas mėgautis šventėmis pandemijos metu. Žemiau rasite keletą Čikagoje ar jos priemiesčiuose veikiančių šviesų instaliacijų.

„Tebūnie šviesa“ („Let It Shine“) Northbrook Court

Šviesų instaliacija „Tebūnie šviesa“ Northbrook Court automobilių stovėjimo aikštelėje yra naujausia instaliacija. Įsigyti bilietus ir pasirinkti jums tinkamiausią apsilankymo laiką reikia iš anksto internetu. Ši šviesų instaliacija veiks iki sausio 9 d. Dalis gautų pinigų keliaus NorthShore University Kellogg Cancer centrui.

Šviesų festivalis Phillips Parke, Aurora

Jau keturioliktą kartą organizuojamas šviesų festivalis veiks nuo lapkričio 27 d. iki gruodžio 27 d. Šių metų festivalis yra viena didžiausių šviesų instaliacijų Šiaurės Illinois valstijoje. Instaliacijos pamatymas pro savo automobilio langą yra nemokamas, tačiau aukos mielai priimamos. Šiais metais aukoti galima tik festivalio interneto svetainėje.

Kalėdų senelio šviesų instaliacija („Santa's Rock N Lights“) Lake Co. aikštėje, Grayslake

Kalėdų senelio „Rock N Lights“ - tai animuotas šviesų šou. Bilietus reikia nusipirkti internetu iš anksto. Kalėdų senelio šviesų instaliacija veiks nuo lapkričio 20 d. iki sausio 3 d.

Šviesos Morton medelyne („Illumination“)

Šiais metais Morton medelyne (Morton Arboretum) organizuojamą šviesų šou „Illumination“ bus galima pamatyti tik pro automobilio langą. Tradicinis šou su keletu naujai apšviestų vietų šiemet nusidrieks dvi mylias. Bilietus reikia įsigyti iš anksto. Šviesų šou bus galima pamatyti visų kalėdinių švenčių metu! 

Comments

popular

Dėl saugumo atšauktas dar vienas renginys Čikagos apylinkėse

Evanston įsigaliojo plastikinių maišelių draudimas

Mackinac Island pripažintas vienu gražiausių miestų Amerikoje