Rotary klubas jau ketvirtą kartą sukvietė į labdaringą bėgimą

Spalio 25 d., sekmadienį, nepabūgę vėjuoto oro, viename iš Čikagos priemiesčių įsikūrusio Old Oak County klubo teritorijoje rinkosi Čikagos lietuvių Rotary klubo sukviesti HAUNTED OAK 5K bėgimo dalyviai. Labdaringas renginys, į kurį susirenkama pasipuošus Helovino kostiumais, vyksta jau ketvirtą kartą.

Bėgime dalyvavo bei varžėsi suaugusiųjų grupė ir gausus būrelis įvairaus amžiaus vaikų, mažieji bėgikai dalyvavo atskirose varžybose - visi pasiekusieji finišą buvo apdovanoti medaliais! Suaugusiųjų grupėje greičiausiai atstumą įveikė Matas Mikuckas, antras atbėgo Adam Bronbarek, trečias - Eimantas Dubauskas, tarp moterų pirma vieta atiteko Calistai Stefaniak, antra - Izabelai Walczak, trečia - Rasai Beresnevičius. Negalintys bėgti buvo kviečiami eiti, dalyviai galėjo pasivaišinti užkandžiais, neliko pamiršti ir pasipuošusieji vienas už kitą įspūdingesniais kostiumais - jiems taip pat įteikti apdovanojimai! Jau treti metai iš eilės originaliausio kostiumo apdovanojimas atiteko Giedriui Pledai, iš moterų - Aušrai Karalienei.

Dėkojame rudeniško oro neišsigandusiems bėgimo dalyviams, taip pat mūsų šauniems padėjėjams ir dosniems rėmėjams. Iki kitų smagių susitikimų!

 

Sandros Scedrinos ir Tado Raudziaus nuotraukos

 

Čikagos lietuvių Rotary klubo informacija













Comments

popular

Dėl saugumo atšauktas dar vienas renginys Čikagos apylinkėse

Evanston įsigaliojo plastikinių maišelių draudimas

Tokios tokelės (181) Įvairenybės