Mokslo metų atidarymo šventė Kolorado lituanistinėje mokykloje

  Šiemet mokslo metų pradžia Kolorado lituanistinėje mokykloje buvo laukiama su nekantrumu ir didele nežinomybe, tad ir registracija į mokyklą, prasidėjo likus iki mokslo metų atidarymo šventės vos porai savaičių. Džiaugiamės, kad beveik visi vaikai sugrįžo į mokyklą ir dar labiau džiaugiamės sulaukę mokykloje naujų mokinukų. Mokslo metus mokykloje pradėsime turėdami 1 darželio klasę ir 5 mokyklinio amžiaus vaikų klases. Dvidešimt vienas mokinukas jau netrukus pravers pasiilgtos lietuviškos mokyklos duris.

Mokslo metų atidarymo ryte saulė šypsojosi visiems, Smagu buvo matyti stipriai paaugusius vaikus, kurie susitikę su savo draugais čiauškėjo ir pasakojo vasaros nuotykius vieni kitiems. Džiaugiamės sugrįžusiomis ir naujai prisijungusiomis mokytojomis. Šiemet mokykloje dirbs 9 mokytojos. Mielos mokytojos, dėkojame Jums už Jūsų darbą, idėjas, o svarbiausiai už meilę ir perduotas žinias mūsų vaikams.

Esame dėkingi visam mokyklos mokytojų kolektyvui, mokiniams ir jų šeimos nariams už palaikymą ir pasitikėjimą šiuo metu. Tikimės, kad šie mokslo metai, netaps dar vienu sunkiu išbandymu visai mokyklos bendruomenei ir mes visi kartu pasirūpinsime mūsų vaikų ir mokytojų saugumu ir sveikata. Ačiū visiems už bendradarbiavimą, padedant mūsų vaikams išsaugoti lietuvybę su lietuviškomis tradicijomis, papročiais ir gražiąja lietuvių kalba, esant toli nuo gimtosios Lietuvos.

Su Mokslo metų pradžia mieli mokiniai, tėveliai ir mokytojai!


KLM direktorė 

Edita Buzėnienė


Nuotraukų autoriai: Vilma Balnytė ir Dainius Lankelis













Comments

popular

Dėl saugumo atšauktas dar vienas renginys Čikagos apylinkėse

Evanston įsigaliojo plastikinių maišelių draudimas

Tokios tokelės (181) Įvairenybės