Aušrinė Armonaitė kandidatuos Pasaulio lietuvių apygardoje


 

Laisvės partijos pirmininkė, Seimo narė Aušrinė Armonaitė 2020 metų Seimo rinkimuose kandidatuos naujoje Pasaulio lietuvių vienmandatėje rinkimų apygardoje.

 

„Lietuva turi drąsiai priimti įvairias užsienyje įgytas patirtis, nes mūsų stiprybė ir galimybė yra viso pasaulio lietuvių protai. Tikiu, kad lietuviams sklindant po pasaulį, kuriant gyvenimą ir šeimas užsienyje, Lietuva tik didėja ir stiprėja“, sprendimą komentavo partijos lyderė A. Armonaitė.

 

A. Armonaitė teigia, jog svarbu tinkamai pasiruošti vis dažniau į Lietuvą sugrįžtančių tautiečių priėmimui. „Turime paruošti savo švietimo sistemą, kuri leistų greičiau atsiskleisti su tėvais grįžusiems vaikams. Turime savo valstybės teikiamas paslaugas padaryti lengvai prieinamas iš bet kurios pasaulio vietos, lanksčiai reguliuoti darbo rinką. Taip pat privalome kurti atvirą ir tolerantišką visuomenę, kuri nereikalauja sodinti jaunuolio už suktinę į kalėjimą ir sprendžia mažumų lygybės klausimus“, sakė A. Armonaitė.

 

Laisvės partijos lyderė atkreipia dėmesį, jog Seime kovotų už sėkmingą Lietuvos žmonių ateitį, o ne užsiimtų biudžeto lėšų dalybomis apygardai.

 

„Tris su puse metų Seime mačiau, kaip Seimo nariai kovoja ne už mūsų šalies žmonių ateitį, o už savo vienmandatės apygardos euroremontą ir pinigų įsisavinimą. Taip prekiaudami savo politine valia balsuojant. Šiose lenktynėse nedalyvavau ir dalyvauti neketinu“, – teigė A. Armonaitė. 

 

Primename, kad Pasaulio lietuvių vienmandatė apygarda yra pirmą kartą sudaryta rudenį vyksiantiems Seimo rinkimams. Visi rinkėjai, pageidaujantys balsuoti užsienyje 2020 m. spalio 11 d. Lietuvos Respublikos Seimo rinkimuose, turės iš anksto užpildyti elektroninę registraciją. Registracijos pradžia numatoma nuo birželio 1 d.





Kontaktinis asmuo: 


Aušrinė Armonaitė

Lietuvos Respublikos Seimo narė 


Comments

popular

Dėl saugumo atšauktas dar vienas renginys Čikagos apylinkėse

Evanston įsigaliojo plastikinių maišelių draudimas

Tokios tokelės (181) Įvairenybės