Saldžioji porelė Vytenis-Alex ir Justina nerimsta: už dovanotą dainą – karšta fotosesija


Meilė augina sparnus. Tuo įsitikino Naujųjų naktį susižadėjęs žinomas dainininkas Vytenis-Alex Partikas ir lietuviškąją Kim Kardashian vadinama grožio specialistė Justina Globienė. Klaipėdoje naujus namus susikūrusi pora iš tiesų skraido lyg ant sparnų. Nuostabiausia, jog laime spinduliuojantį Vytenį sužadėtinė įkvėpė dar daugiau dirbti. Rezultatas – nauja daina „Tik pabučiuok“, Justinai padovanota sužadėtuvių proga. Moteris mylimajam atsidėkojo atvira ir jausminga fotosesija.

Dovana tikintiems meilės galia

Kai žmogus myli, jis ir kitiems dalija savo meilę. Vytenis –Alex Partikas dainomis meilės svaigulį dovanoja visiems, kurie jo klausosi. Radijo stotys jau pradėjo groti naujausią jo dainą – Karolio Šliažo ir Tautrimo Rapulevičiaus („ONSA“) kūrinį „Tik pabučiuok“.

„Apie ką nauja daina? Žinoma, apie begalinę meilę, pačius gražiausius žmogaus jausmus. Ši daina yra mano sužadėtuvių dovana Justinai. Už vieną jos bučinį atiduosiu visą pasaulį“,- sako sėkmingai sceninės karjeros keliu žengiantis Vytenis, neseniai prie savo vardo pridėjęs ir trumpinį Alex, užsidirbtą dainuojant Turkijoje.

Daina parašyta seniai, tačiau iki šiol klausytojai neturėjo galimybės jos išgirsti. Apsispręsti Vyteniui padėjo Justina.

„Paklausiusi kūrinio, Justina pasakė, kad norėtų tokios dainos, todėl nutariau ją įrašyti ir padovanoti sužadėtuvių proga - jai, savo vienintelei, ir visiems, kurie tiki meilės galia. Tikra tiesa, jog meilė suteikia prasmę gyvenimui ir gydo visas žaizdas. Įsimylėjęs pats pasijutau lyg naujai gimęs“,- prisipažįsta dainininkas.

Justina tvirtina, jog šios dainos klausosi nuolat, jos žodžiai ir melodija tiesiog įstrigo į atmintį – niūniuoja ją dirbdama, dainuoja tvarkydamasi namuose ir net prausdamasi duše.

„Man ji labai patinka, negaliu atsidžiaugti, kad Vytenis, nieko nesakęs, sugalvojo šią dainą įrašyti ir paskirti man – tai rodo, kokie gilūs jo jausmai, ir kaip labai esu jam brangi. Tai mano skonio, mano stiliaus daina, o kai ją dainuoja mylimas žmogus, žodžiai patys krenta į širdį. Jaučiu, kad būdama Anglijoje, ašarosiu, klausdama nuostabaus, šiek tiek dusloko Vytenio balso“,- atsivėrė moteris.

Už idėjos įgyvendinimą ir didelį darbą įrašų studijoje savo socialinio tinklo puslapyje Vytenis viešai padėkojo prodiuseriui Mindaugui Baranauskui, jau kelinti metai lydinčiam dainininką sėkmingos karjeros keliu.

Sulaukė geriausio laiko

Draugus ir gerbėjus džiuginančiai porai Naujieji metai prasidėjo nauju gyvenimo etapu. Abu – ir Vytenis, ir Justina – savo daiktus persivežė į namą Klaipėdoje. Pasak dainininko, persikraustymas pareikalavo daug laiko ir nemažai jėgų, abiem nebuvo lengva sutvarkyti buitį taip, kad ji nekeltų rūpesčių. Anksčiau dainininkas gyveno Tauragėje, o Justina savo namais laikė Londoną.

Justina tikina, jog gyventi su menininku jai nėra jokių problemų, nes ir pati yra meniškos sielos – mėgsta įvairiausius rankdarbius, dainuoja, net buvo įrašiusi keletą dainų. Panašūs ir jų abiejų draugai.

„Galiu pasakyti, kad išsipildė mano vaikystės svajonė – įsimylėti dainininką. Gera gyventi su tokiu pat crazy žmogumi, kaip ir aš pati. Mes abu mėgstam tuos pačius dalykus, dėl to turime daug bendros veiklos“,- tikina aistringa prigimtimi išgarsėjusi gražuolė.

Kartu jie dar tik keturi mėnesiai, tad šios Kalėdos pramogų pasaulio porai buvo pirmosios. Vytenis tikina neatsidžiaugiantis šeimynine laime, nes labai seniai neturėjo žmogaus, kuriam galėtų atskleisti slapčiausias savo širdies kerteles, pajusti, jog kažkam iš tiesų rūpi. Dainininkas tvirtina, jog tai nuostabus, svaiginantis jausmas, kurį sunku su kuo nors palyginti.

Paskatino solinei karjerai

Dovana sužadėtuvių proga tapusią dainą „Tik pabučiuok“ Vytenis –Alex atlieka vienas. Solinei karjerai jį taip pat paskatino J. Globienė, įtikinusi, jog gražus ir stiprus balsas yra Dievo dovana, ja negalima nesinaudoti.

„Vytenis artistiškas, šiltas ir nuoširdus, o jo balso tembras labai gražus – dauguma dainininkų džiaugtųsi tokiu balsu, todėl jį reikia tinkamai panaudoti. Esu laiminga, kad Vytenis ryžosi dainuoti vienas, ir visomis jėgomis jį palaikysiu“,- sakė Justina.

Abu jie įsitikinę, kad seniai parašyta daina suskambėjo pačiu laiku.

„Dabar manau, kad specialiai man parašyta Karolio Šliažo ir Tautrimo Rapulevičiaus daina „Tik pabučiuok“ tarsi laukė, kol subrendau. Anksčiau gal ir nebūčiau įtikinamai jos atlikęs – nesuprasdamas, kas yra meilė, negali apie ją dainuoti. Dabar žinau, ką reiškia girdėti širdimi. Iš tiesų, mums su Justina bendraujant, žodžių nereikia“,- tvirtina dainininkas.

Pasijuto tikru modeliu

Dainą „Tik pabučiuok“ pas klausytojus palydi pilnos džiugesio, bet jaudinančiai karštos ir giliai jausmingos saldžiosios porelės nuotraukos.

Jose dainininkas atrodo rimtas, subrendęs, pasitikintis savimi, atviru erotiškumu spinduliuojantis, nuo savo moters akių negalintis atitraukti vyras. Justina tvirtina, jog švelnaus, žaismingo berniuko įvaizdį teks pamiršti.

„Tokio dėmesio ir šilumos nesu pajutęs nė vienoje fotosesijoje. Justina parodė, kaip profesionaliai dirbama studijoje, pažėrė idėjų, nuo kurių man pradėjo svaigti galva. Patikėkite, mano nuostabioji Justina pranašesnė už tikrąją Kim Kardashian“,- tvirtina dainininkas, dėkingas savo moteriai ne tik už fotosesijos idėją, bet ir už progą pasijusti tikru modeliu.

Vytenis tikisi, kad atviros ir jausmingos jų su Justina nuotraukos taip pat taps dovana gerbėjams, nes dalindamiesi jomis, jie dalinasi ir savo laime.





Dainos klausykitės:

https://www.youtube.com/watch?v=1-5aih30G4A&fbclid=IwAR1yxwULjGj-QUIzToitPsACjdDNDYzls5R0uZQ94V59DwKlaMiqAeO7Tek




Fotografijos Andriaus Vengalio

https://we.tl/t-mc6gpUMp73


Comments

popular

Dėl saugumo atšauktas dar vienas renginys Čikagos apylinkėse

Evanston įsigaliojo plastikinių maišelių draudimas

Mackinac Island pripažintas vienu gražiausių miestų Amerikoje