Ramunė Miliauskaitė iškovojo kelialapį į elitines CrossFit pasaulio žaidynes










CrossFit sporto šakos atletė šiaulietė Ramunė Miliauskaite atvirose pasaulinėse atrankos varžybose tapo nacionaline čempione ir iškovojo teisę dalyvauti elitinėse pasaulinėse CrossFit 2020 žaidynėse, kurios vyks šių metų liepos 29 - rugpjūčio 2 dienomis, Jungtinėse Amerikos valstijose, Viskonsine, Madisone.


Atletės tikslas - dalyvauti pasaulio CrossFit Games žaidynėse ir ten garbingai atstovauti Lietuvą. Ramunė Miliauskaitė taps pirmąja moterimi, kuri gyvendama ir sportuodama Lietuvoje, dalyvaus aukščiausio lygio CrossFit pasaulio žaidynėse, į kurias patenka po du stipriausius šalies atletus, moterį ir vyrą, iš viso pasaulio.


Šiuo metu sportininkė pradės beveik 8 mėnesius truksiantį pasiruošimo varžyboms etapą, po kurio ji sieks pačių aukščiausių rezultatų startuodama GrossFit žaidynėse ir garbingai atstovaus Lietuvą.


Ramunė Miliauskaite šį sportą propaguoja jau 3-jus metus, nenutraukusi sportininkės karjeros atletė susilaukė dukros ir grįžusi po gimdymo laimėjo visas didžiausias Lietuvoje ir Pabaltyje vykusias varžybas: Battle of Vilnius, Lithuania Fitness Challenge, bei tapo tarptautinio CrossFit turnyro "Battle of Riga" sporto klasės moterų kategorijos nugalėtoja. Pats didžiausias sportininkės laimėjimas - kelialapis į pasaulio CrossFit Games žaidynes.


CrossFit Open atvirose pasaulinėse atrankos varžybose moterų kategorijoje dalyvavo beveik 100 000 moterų, o viso šioje atrankoje visose moterų ir vyrų kategorijose dalyvavo netoli puses milijono dalyvių iš viso pasaulio.


CrossFit sporto šaka gimė JAV prieš maždaug 20 metų, Lietuvoje ji jau propaguojama apie 4-rius metus ir tampa vis populiaresnė, šios sporto šakos bendruomenė yra nuolat auganti. Vyksta kasmetinės CrossFit varžybos, kurios gausios dalyvių ir žiūrovų skaičiumi.


Oficiali informacija apie varžybas: https://games.crossfit.com/games























Comments

popular

Dėl saugumo atšauktas dar vienas renginys Čikagos apylinkėse

Evanston įsigaliojo plastikinių maišelių draudimas

Tokios tokelės (181) Įvairenybės