Tokios tokelės (207) Mišrainė



                         Flag of Ukraine                C:\Users\Albinas\Documents\Work Files\LIETUVA\Lithuania.png           

Geltona, žalia ir raudona, tai mūs trispalvė vėliava.

Po ja stovėti mums malonu, joje tėvynė Lietuva.

Šlovė ir garbė ukrainiečiams kovojantiems už išlikimą su maskoliškuoju pasauliniu teroristu!

Tokie pat linkėjimai ir Izraelio kariams be pasigailėjimo naikinantiems Hamas teroristus, kad po karo kaimynai teigiamai atsilieptų apie Izraelio karius atnešusius taiką ne tik Izraelyje bet ir ramybę regione. Tiek ukrainiečiams, tiek izraelitams linkiu, kad visuomet jūsų laisvės kovose                         Dievas būtų su Jumis.


Daug kur Amerikoje stebiu esamas antisemitines nuotaikas prieš niekuo nenusikaltusius žydus. Jaunimas nepagyvenęs nei komunistinių nei nacizmo laikais, žavisi jais. Tos žavios, spalvingos žinios brukamos jiems mokslų įstaigose. Bet kas yra tie nacizmo ir komunizmo skelbėjai gadindami Amerikos jaunimą? Kas ir kaip juos pavertė tapti tautos niekšais? Tie niekšai yra pasirengę sunaikinti Amerikos demokratijos vertybes ir niekas jų net nebando stabdyti. Ką veikia JAV Kongresas?


 G-20 suvažiavime Putinas parodė savo idiotiškumą, pristatydamas Ukrainą kaip agresorę. Koks jis geras, niekuomet neatsisakė derėtis su ukrainiečiais dėl taikos, jo sąlygomis, kur okupuotos Ukrainos sritys „teisėtai“ priklauso Rusijai. Sunku suprasti, jeigu Putinas taip kalba, ar jis tiki savo žodžiais.


Putinui nepatiko išrinktasis Ukrainos prezidentas Zelenskis, kuris ‚vedė‘ Ukrainą į NATO aljansą. Rusija norėjo turėti pabėgusį nuverstą prezidentą Janukovičių prezidentūroje. Keisti tie rusai, nes vienur jie stoja už liaudies balsą, kitur, kaip Ukrainoje, jie liaudies balso nepripažįsta. Apsaugant Rusiją nuo NATO, reikėjo skelbti karą Ukrainai. Rusišku žargonu būtų, karą pradėjo Ukraina. Rusai skelbia, jog jie turi pilną teisę nuversti bei nužudyti Ukrainos prezidentą Zelenskį ir jo šulus. Bet, kai ukrainiečiai paskelbė, jog ir jie turi pilną teisę nugalabyti Putiną, rusai labai užpyko pradėdami vadinti ukrainiečius teroristais, patys jais būdami. Prasidėjus karui su Ukraina, Suomija išspruko iš Rusijos įtakos sferos. Dabar dar suomiai uždarė savo pereinamuosius punktus su Rusija, kas labai pykina Rusiją, o labiausiai St. Petersburgo grietinėlę. Niekas nerodo rusams jokios pagarbos. Bet rusai, keršydami suomiams, siunčia daug nelegalų į Suomiją. Suomijos – Rusijos siena yra menkai saugoma, todėl čia rusai ir randa spragų nelegalams. Sunku valstybėms, kurių kaimynė yra Rusija.


Jeigu NATO vadovybė Vilniuje nebūtų rodžiusi bailumą, rusų adresu, Bidenui pareiškus, kad jis nenori jokios konfrontacijos su Rusija, tai gal šiandieną rusų meška būtų suvaryta į savo urvą ir būtų be balso. Bet, atrodo, jog tai NATO vadovybei „lėbauti“ rūpėjo labiau nei Rusijos meškos elgesys. NATO (minkštaskūrė) vadovybė net šiandieną nesupranta, kad su rusais įmanoma ir reikia kalbėti tik iš jėgos pozicijos.  Trumpas būdamas NATO vadovu neapsikiaulintų.


Washingtonas ir Berlynas pasiryžę teikti Ukrainai ginklų tik tiek kad išlaikyti dabartinę fronto liniją ir privesti Ukrainą derėtis su teroristais rusais dėl taikos. Tai šėtoniškas dvejų galingų valstybių sąmokslas-sprendimas. Jis niekuomet negali būti priimtinas Zelenskio vyriausybei ir visai Ukrainos tautai. Washingtonas ir Berlynas tikriausiai tokie žiopli, kad nesupranta kokią paslaugą jie daro rusams, tiesiog skatindami griebk, užkariauk ir bus tavo. Tikri svoločiai. Kodėl Ukraina, agresorės Rusijos užpulta, verčiama sėsti prie derybų stalo su agresorium dėl taikos sudarymo? Juk logiškai galvojant, rusai privalo išsinešdinti iš okupuotų kraštų, grąžinant juos tikriems šeimininkams ir tik tuomet sėsti prie derybų stalo. Dabar, norima suteikti Rusijai, Ukrainos sąskaita, įtakos sferą, kur rusai, pagal savo skonį, nustatytų kokia valdžia privalėtų būti Ukrainoje. Trumpai sakant rusams būtų suteikta teisė parinkti ir primesti valdžią Ukrainai. Ukraina nori ir privalo būti nepriklausoma nuo kaimyninės valstybės įtakos. Ukraina iki šiol taikiai sugyveno su kaimynais, norėtų ir ateityje gyventi draugiškai. Tik gaila, yra ta Rusijos valstybė, kuri be tautų kiršinimo gyventi ramiai nesugeba. Juk kur rusas, ten ir karas.


Čia susiremia dvi kultūros, vakarų kultūra ir rytų nekultūra. Vakarai neturi tikslo ir net nesupranta, kaip galima atplėšti ir prisijungti svetimas žemes savo naudai, arba trumpai tariant, okupuojant jas. Rusai čia tikri profesionalai. Ten kur rusas karys įkėlė savo batą, ten jau matuška Rossija. Vakarietiškai žiūrint, panaudosime Salomėjos Nėries eilės žodžius šį kartą apie rusus: „Kur užslenka jų šešėlis, ten žolė nustoja žėlus“. Geresnės tiesos negali būti.


Buvo laikai kai Čikagos miestas pasiskelbė Sanction City, arba mandagiai išvertus į lietuvių kalbą, tai Šventas miestas kuriame daugiau teisių nei piliečiai turi nelegalai, todėl ir skelbiu Šventu miestu. Kol buvo tiktai vienas kitas nelegalas, miestas galėjo jais rūpintis. Dabar, turint jų tūkstančius, neturima nei vietos kur juos apgyvendinti, rūpintis kitais jiems reikalingais kasdieniniais reikalais, miestas nežino kaip elgtis. Miesto taryba, kuri priėmė įstatymą dėl Sanction City statuso, posėdžiuose tarp savęs kalba per garsiai. Niekas nesugeba išspręsti problemą, kaip be mokesčių mokėtojų lėšų juos aptarnauti. Kodėl miestas neįdarbina vieną gerą burtininką, gal tuomet problema dingtų. Valstija žada šiek tiek prisidėti, aišku, tik ne mokesčių mokėtojų pinigais (čia ne melas) ir gauname, lopą ant lopo ir lope skylę.


Atminkime, jokia valdžia savų pinigų neturi. Valdžių turtas yra iš piliečių išspausti pinigai. Mums pasakojama, kad nelegalų išlaikymas yra ne mokesčių mokėtojų lėšomis. Politikierių begėdiškas melas. Demokratai, patys muša, patys ir šaukia. Yra masės savų piliečių gyvenančių iš pašalpų, kurie galėtų dirbti, bet tuomet gal mažiau balsuotų už ‚geradarius‘ demokratus. Istorija nemeluoja, sako, kas dolerį pakloja, už tą jie garsiai loja - balsavimo metu. Padėtis blogėja. Nelegalai balsuoti dar neturi teisės. Dar. Blogai, nes demokratai, norėdami išlaikyti tradiciją, per rinkimus privalės kreiptis į mirusiuosius.


Subruzdo Illinois valstijos Seimas kalbose, kad nelegalų išlaikymui nebūtų naudojamos iš mokesčių mokėtojų surinktos lėšos. Kalbos lieka kalbomis, nelegalai yra žmonės kuriais reikia rūpintis. Politikieriai sutvėrė tokią ‚šunybę‘, bet atsikratyti ja nesugeba. Išeina, kad patys muša, patys ir šaukia. Jokios aukos problemos neišspręs, nes tu nelegalų vis daugėja. Išeitis lieka viena, tai gražinti atėjusius nelegalus į jų kilmės kraštus. Laivų ar lėktuvų samdymas taip pat turi savo vienkartinę kainą.


 Namų fronte vyksta dideli pasikeitimai teismų salėse. Įsikišus aukštesnio laipsnio institucijų teisėjams, teismų salėse atstatyta apkaltino 45 prezidento apsigynimo ir netylėjimo teisės.


Manau, jog visi dar atmename kai Trumpas pradėjo savo pirminę kampaniją į 45to JAV prezidento vietą, ir tapo išrinktas nežiūrint įvairių demokratų daromų pinklių. Ta „gerbiamoji“ amerikiečių spauda nuo tuomet iki dabar, ir nežinant kaip dar ilgai ateityje, nėra prezidentą Trumpą paminėjusi gerais žodžiais. Tai iš kur tokia pagieža ir neapykanta prezidentui Trumpui, net fabrikuojant politines bylas kurių baigtį dar nežinome. Nejaugi prisiekę žurnalistai gali taip be perstojo niekinti JAV prezidentą? Kur tų žurnalistų priesaika? Ar būtinai privaloma rašyti darbdavių nusikalstamus norus? Šiandieną žodis „TIESA“ yra tapęs keiksmažodžiu. Trumpas visus šmeižtus jo adresu atlaiko didvyriškai. Tai labai stiprių nervų žmogus. Padėkime jam tapti 47ju JAV prezidentu. Užtenka demokratų diktatūros.


Let‘s go Brandon.


„NEVER AGAIN“


 

 2023-11-30



Comments

popular

Dėl saugumo atšauktas dar vienas renginys Čikagos apylinkėse

Evanston įsigaliojo plastikinių maišelių draudimas

Mackinac Island pripažintas vienu gražiausių miestų Amerikoje