Vietos, kur galite patys nusipjauti Kalėdų eglutę

Norintieji kalėdų eglutę nusipjauti patys, tai gali padaryti net keliuose Čikagos apylinkių ūkiuose. Štai vietos, kur galima nusipjauti kalėdinę eglutę:

Abbey's ūkis

Apsilankiusieji Abbey's ūkyje gali apžiūrėti laukus, kur auga skroblai ir pušys, taip pat austriškos eglės. Ūkyje taip pat galima įsigyti kitų šventinių gėrybių, kaip antai, vainikų ir girliandų. Pjūklą galite išsinuomoti už grąžintiną 10 dol. grynųjų mokestį. Eglučių kaina skiriasi. Jas reikia rezervuoti iš anksto. Ūkis, įsikūręs 2855 Hart Rd., Aurora. Sezono metu veikia iki gruodžio 23 d.

Richardson nuotykių ūkis

75 akrų ūkyje auga 50 000 įvairių dydžių ir formų medžių. Į kelionę įskaičiuotas nemokamas važiavimas į laukus ir iš jų bei nemokamas karšto šokolado arba kavos puodelis. Ūkyje taip pat galima įsigyti vainikų ir šventinių dekoracijų. Ūkyje įsigytas medelis bus supakuotas. Visų nupjautų medelių kaina – 79 JAV dol. be mokesčių. Ūkis, įsikūręs 9407 Richardson Rd. Spring Grove, veiks iki gruodžio 11 d. Gruodžio 4 d. baigiasi prekyba eglutėmis, kurias galite nupjauti patys, po to bus parduodamos tik iš anksto nupjautos Fraser ir Caanan eglės.


Larson šeimos ūkis

Larson šeimos ūkį sudaro 18 akrų amžinai žaliuojančių medžių laukai, juose auga Caanan ir Concolor eglės, mėlynosios eglės, paprastosios eglės, škotiškos ir baltosios pušys. Ūkis nemokamai nuomoja pjūklus, supakuoja įsigytą kalėdinį medį. Visi medžiai kainuoja 55 dol. su mokesčiais. Ūkis, įsikūręs 4404 Somonauk Rd., Sandwich, veiks iki gruodžio 11 d.

Anderson medžių ūkis

Norintieji įsigyti norveginių, Colorado eglių ar baltųjų pušų gali keliauti į Anderson medžių ūkį. Ūkyje nemokamai teikiama supakavimo paslauga, lankytojams siūloma paragauti nemokamo karšto šokolado ir spragėsių. Ūkis, įsikūręs 508 W. Route 126, Plainfield, sezoną pradėjo lapkričio antroje pusėje.

Comments

popular

Dėl saugumo atšauktas dar vienas renginys Čikagos apylinkėse

Evanston įsigaliojo plastikinių maišelių draudimas

Tokios tokelės (181) Įvairenybės