Čikagos mieste atidaromos dvi ledo čiuožyklos

 

Žemę nuklojus sniegui, netrukus mieste įžiebus miesto Kalėdų eglę ir atidarius garsiąją Kalėdų mugę, jau šį penktadienį sezoną pradės dvi žiemos pramogos: „Wrigley Field“ bus atidaryta nauja ledo čiuožykla „Gallagher Way“, o Maggie Daley Parke vėl bus galima išbandyti čiuožimo taką. 

„Winterland“ pramoga

Čikagos gyventojai jau gali į šoną atidėti sportinius batelius, pagaliau apsiauti pačiūžas ir atvykti į „Wrigley Field“, kur jų laukia „Winterland“ pramoga. Ankstesniais metais čiuožykla būdavo įrengiama šalia istorinio stadiono. Šį kartą 12 000 kv. pėdų čiuožykla bus perkelta į vidų. Čia lankytojų laukia ne tik ledas, bet karnavaliniai žaidimai, ledo kalnelis ir „Infield Express“, gros šventinė muzika, bus galima įsigyti maisto, gėrimų. Pramogų bus ne tik stadione. Papildomos šeimoms skirtos pramogos: nauja karuselė, Kalėdų Senelio dirbtuvės, turgaus prekeiviai, vaišės, lauks ir už stadiono ribų. Įėjimas į „Gallagher Way“ renginius, įskaitant „Christkindlmarket“ turgų ir Kalėdų Senelio dirbtuves, nemokamas. Užtat norint patekti į „Winterland“, reikės įsigyti 5 dol. vertės bilietus. Norint patekti į atrakcionus ir čiuožti čiuožykloje, reikės atskirų bilietų. Atsinešusieji savo pačiūžas į čiuožyklą galės patekti už 12 JAV dol. Įėjimas į čiuožyklą ir pačiūžų nuoma kainuos 20 JAV dol. „Winterland“ veiks nuo 3 val. p. p. iki 9 val. v. pirmadieniais-ketvirtadieniais, nuo 11 val. r. iki 10 val. v. penktadieniais ir šeštadieniais bei nuo 11 val. r. iki 7 val. v. sekmadieniais. Sezonas tęsis iki 2023 m. sausio 8 d.

Ledo čiuožykla Maggie Daley Parke

Maggie Daley Parko populiari pramoga čiuožėjams pasiūlys dvigubai ilgesnį taką nei tradicinė miesto rajone Loop įrengta čiuožykla. Takas vingiuoja aplink 40 pėdų aukščio laipiojimo sienelę, o miesto panorama tarnaus kaip čiuožyklos fonas. Pirmadieniais-ketvirtadieniais įėjimas į čiuožyklą nemokamas, o penktadieniais-sekmadieniais atsinešusiems savo pačiūžas kainuos 5 JAV dol. Čiuožyklų nuomos kaina svyruos nuo 16 iki 18 JAV dol. Rezervuoti laiką čiuožykloje galima jau dabar šiuo adresu: http://maggiedaleypark.com/things-to-do-see/skating-ribbon/. Čiuožykla veiks septynias dienas per savaitę: 11–1 val. p. p.; 2–4 val. p. p.; 5–7 val. p. p. ir nuo 8 iki 10 val. v. Jei oro sąlygos leis, sezonas truks iki 2023 m. kovo 5 d. 

Comments

popular

Dėl saugumo atšauktas dar vienas renginys Čikagos apylinkėse

Evanston įsigaliojo plastikinių maišelių draudimas

Mackinac Island pripažintas vienu gražiausių miestų Amerikoje