Čikaga sušvelnino kai kuriuos koronaviruso apribojimus

 

Praėjusią savaitę Čikagos miesto valdžia paskelbė sušvelninanti keletą koronaviruso apribojimų, tarp kurių – leidimas sėdėti barų ir restoranų viduje, verslo, įskaitant restoranų, tūrio padidinimas. Štai keletas sušvelnintų apribojimų, kurie pradėjo galioti nuo praėjusio ketvirtadienio 5 val. ryto:

  • Padidintas patalpų tūris: Restoranai ir sveikatingumo centrai, kosmetologines paslaugas teikiantys verslai, neesmine mažmenine prekyba besiverčiančios ir visos kitos parduotuvės, kurių vidaus patalpų tūris buvo apribotas iki 25%, dabar jį galės padidinti iki 40%. 50 klientų vienoje patalpoje ar restorane, kaip ir ne daugiau kaip šešių žmonių sėdėjimas prie vieno stalo apribojimas išlieka.

  • Atidaryti barai: Leista atidaryti alaus daryklas, tavernas, barus ir kitas įstaigas, kuriose nėra tiekiamas maistas. Klientai tokiose įstaigose gali sėdėti ne ilgiau kaip dvi valandas. Valgydami, gerdami ar užsisakydami gėrimus klientai turi sėdėti, o ne eiti prie baro.

  • Prailgintos barų ir restoranų darbo valandos: Barai, restoranai ir kitos įstaigos, kuriose prekiaujama alkoholiniais gėrimais, dabar alkoholį galės parduoti iki 1 val. nakties, o veikti iki 1:30 val. nakties. Alkoholinių gėrimų parduotuvės, maisto prekių parduotuvės ir kitos įstaigos, kurios parduoda alkoholį, alkoholiu prekiauti gali tiki iki 9 val. vakaro.

  • Padidintas žmonių grupėje skaičius: sporto ir kituose grupiniuose užsiėmimuose dalyvaujančių žmonių skaičius padidintas nuo 10 iki 15 žmonių.

  • Išplėstos kosmetologinės paslaugos: Nuo ketvirtadienio leidžiamos veido, skutimo, depiliavimo ir kitos kosmetologinės paslaugos, kurių metu reikia nusiimti apsaugines veido kaukes. 

Comments

popular

Dėl saugumo atšauktas dar vienas renginys Čikagos apylinkėse

Evanston įsigaliojo plastikinių maišelių draudimas

Tokios tokelės (181) Įvairenybės