Skrydžių iš JAV į Lietuvą galimybės



DĖMESIO! Svarbi informacija visiems, šiuo metu laikinai esantiems JAV, Meksikoje ar Karibuose ir norintiems nedelsiant sugrįžti į Lietuvą!

Atkreipiame dėmesį, kad daugeliui oro kompanijų stabdant skrydžius per Europos oro uostus, šią savaitę pagal grafiką vyks skrydžiai iš Frankfurto į Vilnių ir iš Stambulo į Vilnių.

Dėl galimybių kitą savaitę grįžti į Lietuvą nepranešama, todėl rekomeduojame visus norinčius sugrįžti, kelionės nebeatidėlioti.

Dėl skrydžių per Frankfurto oro uostą: reisai LH886 ir LH887 į Vilnių bus tęsiami iki sekmadienio, kovo 22 d. imtinai, o visiems, kuriems buvo pranešta, kad skrydis atšaukiamas, bilietai turėtų būti atstatyti, o Lufthansa keleivius apie tai turėtų informuoti individualiai. Nedelsiant kreipkitės į Lufthansa.

Dėl vykimo per Stambulo oro uostą: atkreipiame dėmesį, kad Lietuvos ir kitų trečiųjų šalių piliečiai, kurie lankėsi įvardintose ypatingos rizikos šalyse per paskutines 14 dienų neįleidžiami į Turkijos teritoriją. Turkija išskyrė šias 22 šalis:

Nuo kovo 16 d.: Italijos, Austrijos, Belgijos, Danijos, Ispanijos, Nyderlandų, Vokietijos, Prancūzijos, Švedijos, Norvegijos, Kinijos, Pietų Korėjos, Irano, Irako.

Nuo kovo 17 d. Šveicarijos, Didžiosios Britanijos, Airijos, Egipto, Saudo Arabijos, Azerbaidžano ir Jungtinių Arabų Emyratus.

Nuo kovo 20 d. - Gruzijos (Sakartvelo).

Naujausią informaciją apie apribojimus skrendant per Turkiją galite sužinoti čia: https://www.facebook.com/LietuvaTurkijoje/

...

Comments

popular

Dėl saugumo atšauktas dar vienas renginys Čikagos apylinkėse

Evanston įsigaliojo plastikinių maišelių draudimas

Tokios tokelės (181) Įvairenybės